Devlet Bahçeli: Türkiye'nin yükselişinden memnun değiller

Devlet Bahçeli: Türkiye'nin yükselişinden memnun değiller

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Muğla'da konuştu. Bahçeli, "14 Mayıs'tan sonra Kılıçdaroğlu ve yanındakiler tarihin çöp sepetine atılacaktır. Türkiye'nin yükselişinden memnun değiller" dedi.

2023.05.04 17:18 - Son Güncellenme: 2023.05.04 17:49 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Devlet Bahçeli: Türkiye'nin yükselişinden memnun değiller

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Muğla'da konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;  

Kalp işareti yapan iki yüzlü siyasiler Muğla'yı kandıramaz.

Bazı ülkelerde demokrasi düşmanları sahne almıştır. Sandık demokrasinin namusudur. Bu namusa musallat olanlar demokrasi düşmanıdır. Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan her vatandaşıma çağrımdır. Mutlaka sandığa gidiniz, oyunuzu kullanınız. Ülkenize ve geleceğinize sahip çıkınız. Siz sahip çıkmazsanız aydınlık karanlığımızı karanlığa boğacaklar.

14 Mayıs seçimleri yeni yüzyılın demokratik eşiği, milli ve manevi değerlerin rehberliğiyle geçilmesi gereken kavşağıdır. Sıra aziz milletimdedir. Birlikte çok daha güçlüyüz, güzeliz. Elbette yaparız, hep birlikte başarırız. Allah hepinizden razı olsun.

Kılıçdaroğlu'nun siyasi amacı egemenlik çıkarlarından vazgeçmiş bir Türkiye'dir. Kılıçdaroğlu'nun destekçileri HDP'dir, PKK'dır, YPG'dir, FETÖ'dür. Anlaşılan cumhuriyet, zillet ittifakını rahatsız ediyor. Türkiye'de rejimi değiştirecek cumhuriyeti yıkacak bir alçak, bir şerefsiz henüz anasının karnından doğmadı.

"TÜRKİYE'NİN YÜKSELİŞİNDEN MEMNUN DEĞİLLER"

Hevesi kursağında kalacaktır. Hayalini kurduğu, karanlık bir ülke tablosuna asla ulaşamayacaktır. 14 Mayıs'tan sonra Kılıçdaroğlu ve yanındakiler tarihin çöp sepetine atılacaktır. İHA'larımıza SİHA'larımıza KIZILELMA'ya KAAN'a TCG Anadolu'ya Hürkuş'a havayollarından demiryollarına hazımsız olanlara Türk milleti asla hoş görmez. Türkiye'nin yükselişinden memnun değiller.

Diyorlar ki; 'Savaşa mı gidiyoruz.' Bu milli ve yerli savunma sanayii ürünlerinin niçin gösterildiğini, neden gündemde devamlı tutulduğunu soruyorlar. Çünkü baktıkları yer Kandil'dir, Brüksel'dir, Berlin'dir, Londra'dır, Washington'dur. Türkiye'nin yükselişinden memnun değiller.

Kılıçdaroğlu soracağım sorulara derhal cevap vermelidir. HDP ile özerklik konuştu mu? İmralı canisini önce ev hapsi sonra dağlara salma konusunda ittifak sağlandı mı? Hangi sözleri verdi, ne vaatlerde bulundu?

"KILIÇDAROĞLU'NA VERİLECEK HER OY TÜRKİYE'YE SUİKASTTIR"

Kılıçdaroğlu Muğla'ya baksan zilletin musluğunun 10 gün sonra kesileceğini şimdiden görürsün. Kılıçdaroğlu Türkiye düşmanlarının paravan cumhurbaşkanı adaylığına tamam demiştir. Bugünkü CHP yönetimi HDP'nin oyun uşağına dönmüştür. CHP yönetimi PKK'yla ittifak tüneline girmiştir. İP ise bunların zillet mezesine dönüşmüştür. CHP'ye verilecek her oy Mehmetçiğimize kurşundur.

Kılıçdaroğlu'na verilecek her oy Türkiye'ye suikasttır. Bunlar yüz karasıdır. Biz şehitlerin hesabını soracağız. Türkiye'yi kamplara ayırmaya çalışanlara geçit vermeyecek MHP'dir.Bizim gönlümüzde herkese yer vardır. Türkiye Cumhuriyeti devletini sonsuza kadar yaşatmaya ve bu uğurda her bedeli ödemeye hazırız ve yeminliyiz.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2023.05.04 17:18 - Son Güncellenme: 2023.05.04 17:49 - HABER MERKEZİ
A