Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığında devir teslim

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığında devir teslim

Bölgeden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı'nın katılımı ile Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığında görev değişimi gerçekleşti.

2024.07.05 08:49 - Son Güncellenme: 2024.07.05 08:50 - Bursa Bölge - BÜLTEN
A
Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığında devir teslim

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Av.Haldun Filizli'nin Yıldırım Belediye meclis üyesi ve Büyük Şehir Belediye Meclis üyeliğine seçilmesi sonucunda İl Başkanlığı görevini Ördekli Kültür Merkezinde yapılan program ile daha önce İl koordinatörü olan Eyüp Eken'e devir etti.

Filizli devir teslim töreninde yapmış olduğu konuşmasında. "Birlikte görev yaptığımız tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra Bursa'lı tüm hemşehrilerimizin sorunlarının çözümü konusunda, Genel Merkezimiz , İl Başkanlığımız ile birlikte Yerel Yönetimlerde çalışmalar yapacağız. Bursa'lı hemşehrilerimizin tüm sorunlarının çözümünde Büyük Birlik Partisi her daim vatandaşlarımızın emrinde olacaktır." dedi.

İl Başkanlığı görevi tevdi edilen Eyüp Eken "Bursa'mızda en fazla çalışan ve tüm vatandaşlarımızın sorunları ile ilgilenen parti Büyük Birlik Partisi olacaktır. Ben ve arkadaşlarım bunun sözünü veriyoruz" dedi.

Bölgeden sorumlu Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı;

"Bugüne kadar büyük bir özveri ile çalışan Haldun Filizli ve ekibine teşekkür ediyorum. Yeni göreve gelen İl başkanımız Eyüp Eken bey'e başarılar diliyorum."dedi.

Alfatlı" Büyük Birlik Partisi kurulduğu günden bu yana tüm siyasetini millet ve vatandaş merkezli yapmıştır. Şehit Liderimiz Muhsin Başkanımız'ın emaneti olan bu kutlu davayı bir adım daha ileri  götürme gayreti içinde olan herkese teşekkür ediyorum. Bu aziz milletin dertlerinin çözüm adresi Büyük Birlik Partisi'dir."dedi.

Son dönemde inaçlarımız, değerlerimiz ve tüm kutsallarımızı yıpratma konusunda ciddi bir  organize kötülük ile karşı karşıya olduğumuzun bilincindeyiz. Millet olarak bu kötülük ile mücadele edecek azim ve iradeye de sahibiz.

Biz biliyoruz ki "Türk Düşmanlığı altında ,gerçekte İslam Düşmanlığı vardır. Biz Büyük Birlik Partisi olarak "Türk Milliyetçisiyiz ve Türk İslam Ülkücüsüyüz.

Bizim Milliyetçilik anlayışımız Hiç bir grup ya da kesimi "Öteki"görmeyen, "Bütün insanları Hz. Âdem'in çocukları olarak gören" dini şuur ve inancımızın evrenselliğinden güç almaktadır. Bizim milliyetçiliğimiz, İslam'la mecz olmuş, Türk-İslam medeniyeti Ülküsünü esas alan ve

İlay-ı Kelimatullah için, Nizam-ı Alem diyen Alperenlik davasıdır.Bu aziz milletimize hizmet noktasında ,gece demeden ,gündüz demeden çalışacağız .Millet varsa biz varız .Anadolu insanı her şeyin en iyisini ,en güzelini hak ediyor .Bunun bilincinde ve sorumluluğunda olarak çalışacağız ."dedi.

Program çiçek takdimi ile sona erdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.07.05 08:49 - Son Güncellenme: 2024.07.05 08:50 - BÜLTEN
A