Osmangazi Belediyesi'nin Temmuz ayı Meclis toplantısı gerçekleşti

Osmangazi Belediyesi'nin Temmuz ayı Meclis toplantısı gerçekleşti

Osmangazi Belediyesi, Temmuz ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

2024.07.03 17:04 - Son Güncellenme: 2024.07.03 18:00 - Bursa Bölge - MERVE DENİZ EKİCİ
A
Osmangazi Belediyesi'nin Temmuz ayı Meclis toplantısı gerçekleşti

MERVE DENİZ EKİCİ - CEREN SÜMBÜL / BURSADA BUGÜN

Osmangazi Belediyesi'nin Temmuz ayı meclis toplantısı Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, gündem maddelerine geçmeden önce Haziran ayında gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahsetti. Çalışmalardan bahsederken Başkan Aydın, "Ortak akılla yöneteceğiz. İşlerinde uzman olan insanların bize getireceği fikirlerle birlikte hareket edeceğiz. Biz Osmangazi'mize nasıl katkıda bulunabiliriz diye uğraşacağız" dedi 

"OSMANGAZİ BELEDİYESİ OLARAK KATKIDA BULUNACAĞIZ"

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, pazar günü Nilüfer ilçesinde bulunan Yolçatı Mahallesi'nden başlayarak Uludağ Üniversitesi yerleşkesine sıçrayan yangın hakkında konuştu. Başkan Aydın, "Dört adet tankerle ulaşan ekip olduk Osmangazi Belediyesi olarak bu çok önemli. Çünkü büyüdükten sonra müdahale etmek gerçekten çok zor oluyor. Eğer o Görükle'deki eski hava pisti olmasa yangın devam ediyor olurdu. Yangını o kesmiş. Orası bir doğal bariyer oluşturmuş ve çok daha fazla büyümeden de bu yangın söndürülmüş. Rektör bir açıklama yaptı. Sonbaharda hızlı bir ağaçlandırma çalışmasına gideceğiz diye. Biz de  Osmangazi Belediyesi olarak katkıda bulunacağız" şeklinde konuştu.

BELEDİYE PERSONELİNE TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİK EĞİTİMİ

Meclis toplantısının ilk gündem maddesi olan Aile, Kadın ve Çocuk Komisyonunun, Osmangazi Belediyesi personeline toplumsal cinsiyet eşitliği eğitimi verilmesi ile ilgili raporu, oy birliğiyle onaylandı. 

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE TERCİH REHBERLİĞİ HİZMETİ!

Eğitim, Bilim ve Teknoloji Komisyonunun, üniversiteye hazırlanan öğrencilere yılın belli zamanlarında öğrencilerin tercih edecekleri bölümler hakkında farkındalık oluşturmak için tercih rehberliği hizmeti verilmesi ile ilgili raporu, meclis onayından geçti ve kabul edildi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.07.03 17:04 - Son Güncellenme: 2024.07.03 18:00 - MERVE DENİZ EKİCİ
A