Afra Saraçoğlu'nun annesinden eleştirilere tepki

Afra Saraçoğlu'nun annesinden eleştirilere tepki

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Okan Üniversitesi'nde düzenlenen bir törende iki ödüle birden layık görüldü. Törenin ardından muhabirle aralarında geçen diyalog üzerine sosyal medyada Saraçoğlu'nun eğitim hayatıyla ilgili gelen eleştirilere annesi Lütfiye Ayvacıkoğlu tepki gösterdi.

2024.05.09 14:57 - Son Güncellenme: 2024.05.09 14:58 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Afra Saraçoğlu'nun annesinden eleştirilere tepki

Yalı Çapkını dizisinde "Seyran" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu dün (8 Mayıs) çifte gurur yaşadı.

SARAÇOĞLU'NA İKİ ÖDÜL BİRDEN

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Saraçoğlu, Okan Üniversitesi'nde düzenlenen ödül töreninde, "En İyi Kadın Oyuncu" ve "En İyi Dizi Çifti" ödüllerine layık görüldü. Saraçoğlu, "En İyi Dizi Ödülü"nü ise dizide babası "Kazım"ı canlandıran Diren Polatoğulları ile aldı.

'ESKİŞEHİR'DE OKUYORDUM, DONDURMAK ZORUNDA KALDIM'

Törenin ardından Saraçoğlu, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Muhabirin "Sizin üniversite dönemi nasıldı?" sorusuna önce şaşıran ünlü oyuncu, "Nasıl yani, ne alaka şu an?" şeklinde yanıt verdi. Daha sonra muhabir "Üniversite ödül töreni ya, siz öğrencilikte nasıldınız?" diye soru yöneltti.

Çalışma hayatı nedeniyle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü dondurmak zorunda kalan 26 yaşındaki Saraçoğlu soruya, "Başarılı bir öğrenciydim ama oyunculuk falan derken Eskişehir'de okuyordum, dondurmak zorunda kaldım. İnşallah devam edeceğim. Yalı Çapkını bir bitsin, üçüncü sezonu da bitirelim, sonra." cevabını verdi.

'ÜNİVERSİTEYİ YÜKSEK PUANLA KAZANDI'

Muhabir ile aralarında geçen diyalogun ardından sosyal medyada eğitim hayatıyla ilgili eleştirilere maruz kalan oyuncunun annesi tepki gösterdi. Annesi Lütfiye Ayvacıkoğlu kızının soruyu ilk başta yanlış anladığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

":)) yüksek puanla üniversiteyi kazandı! Bir yıl da okudu çok da başarılıydı. Geri kalan yıllarını da zaten okuyup bitirmek istiyor! Çok çalıştığı için fırsatı olmadı! İngilizcesi de çok iyidir! Zaten İngiliz dili ve karşılaştırmalı edebiyat okuyordu! Başka soru var mı?"

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.05.09 14:57 - Son Güncellenme: 2024.05.09 14:58 - HABER MERKEZİ
A