Boran Kuzum'un çırılçıplak anları damga vurmuştu: Açıklamalarda bulundu

Boran Kuzum'un çırılçıplak anları damga vurmuştu: Açıklamalarda bulundu

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından uyarlanan Bihter filmi cesur sahneleri ile uzun süre gündem olmuştu. Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter'e hayat verdiği filme Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum'un çırılçıplak anları damga vurmuştu. Boran Kuzum o sahne hakkında açıklamalarda bulundu.

2024.05.01 15:46 - Son Güncellenme: 2024.05.01 15:46 - Magazin - MYNET
A
Boran Kuzum'un çırılçıplak anları damga vurmuştu: Açıklamalarda bulundu

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir gibi isimlerin yer aldığı Bihter filmi cesur sahneleri ile büyük ses getirmişti.

Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter'e hayat verdiği filme Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum'un çırılçıplak sahneleri damga vurmuştu. Boran Kuzum uzun süre gündemden düşmeyen o sahneler hakkında konuştu.

'SEVİŞME SAHNESİYSE...'

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalına konuk olan Boran Kuzum filmdeki sevişme sahnelerine dair şunları söyledi: 'Popom çok konuşuldu galiba. Sevişme sahnesiyse biz hayatın herşeyini yansıtmakla mükellefiz. Bunu sevişme sahnesi gibi çekmemiz lazım. Benim de bu konuyla ilgili çekincem yoktu'

'HERKES GÖRÜNTÜYÜ ARIYOR'

Birsen Altuntaş, Boran Kuzum'un sözleri üzerine o görüntüler ''2 gün TT oldu. Herkes görüntüyü arıyor. Bana bile sordular'' dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.05.01 15:46 - Son Güncellenme: 2024.05.01 15:46 - MYNET
A