Bursa'da aynı virajda yine trafik kazası! 2 yaralı

Bursa'da aynı virajda yine trafik kazası! 2 yaralı

Bursa'nın Orhangazi İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, üzerinde iki gencin bulunduğu motosiklet daha önce de bir çok kez kazaların yaşandığı viraj üzerinde kontrolden çıkarak devrildi. Olayda yere savrularak yol kenarında ki mermerlere çarpan gençler yaralandı.

2024.05.06 16:08 - Son Güncellenme: 2024.05.06 16:15 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa'da aynı virajda yine trafik kazası! 2 yaralı

Kaza bugün saat 15.00 sıralarında Orhangazi - İznik yolu üzerinde daha öncede farklı zamanlarda kazaların yaşandığı viraj üzerinde meydana geldi. 

Alınan bilgilere göre Orhangazi'den İznik istikametine seyir olan üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklet bir anda kontrolden çıkıp devrildi, motosiklet üzerinden savrulan gençler kaldırım kenarında bulunan mermerlere çarpıp yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Orhangazi Devlet Hastanesi acil servisine sevk edildi.

Geçtiğimiz gece saatlerinde de bir aracın karşı duvara çarparak motorunun kopmasıyla sonuçlanan virajın çevresinde ki esnaflar bugün kü kaza sonrasında, aynı noktada sürekli kazaların yaşandığını ifade edip yol üzerinde gerekli önlem alınmasını istendi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.06 16:08 - Son Güncellenme: 2024.05.06 16:15 - FATİH MISIR
A