Bursa'da borcunu ödemeyen vatandaşın icralık olan tarlası satışa çıkarıldı!

Bursa'da borcunu ödemeyen vatandaşın icralık olan tarlası satışa çıkarıldı!

Bursa'da iş ilanları, ev ilanları derken artık tarla satışlarının da duyurusuna başlandı. Bursa'da bir vatandaş borcunu ödeyemediği için tarlası icralık oldu. Tapuda şeftalilik olarak görülen 17 bin 650 metrekare tarla satışa resmen çıkarıldı. Peki, ilk satış günü ne zaman başlayacak?  Değeri ne kadar? Detaylar haberimizde...

2024.04.27 09:10 - Son Güncellenme: 2024.04.27 10:10 - Bursa Bölge - MAHMUT VURAL
A
Bursa'da borcunu ödemeyen vatandaşın icralık olan tarlası satışa çıkarıldı!

MAHMUT VURAL / BURSADA BUGÜN

Bursa'da ilanlar gelmeye devam ederken Bursalılar fiyatları takip etmeye devam ediyor. İş ilanları, ev ilanları ve daha birçok ilanın ardından tarla satışlarının ilanları da duyuruldu. Yatırım olarak görülen bağ, arsa ve tarlaların fiyatları ise araştırılmaya devam ediyor. Borcunu ödeyemeyen vatandaşın tarlası icralık oldu ve satışa çıkardı. Bursa'nın İznik ilçesi Çiçekli Mahallesi'nde yer alan 17 bin 650 metre kare tarla, mahkeme yoluyla resmen satışa çıkarıldı. Değerinin 7 milyon TL olarak görüldüğü tarlanın ilk ihalesi 28 Mayıs tarihinde yapılacak.

İşte o ilanın detayları:

Bursa İl, İznik Çiçekli Mahalle Çaylar mevki Mevkii, 744 Parsel, Tapu kaydında şeftalilik olarak görünen taşınmaz, Kuzey kısmında taşınmaz içerisinden geçen Çerkeşli Sulama Göletinden gelen kanaldan sulanabilir durumdadır. Kadastro yoluna cephesi olmayan taşınmaza kanalın servis yolundan ulaşım mümkündür. Güney kısmı hafif meyilli iken Kuzeye doğru gidildikçe artan bir eğime sahiptir. Taşınmazın geometrik yapısı düzensiz olup, özellikle batı kısmındaki taşınmazlardaki dikili ürünlerden taşınmaza taşmalar mevcut olduğu görülmektedir. Güney kısmında sebze tarımı yapılan takriben 2.5 dekarlık bir kısım, hemen kuzeyinde takriben 1 dekarlık genç şeftali ağaçlarının bulunduğu kısım ve Kuzey kısmında takriben 1.5 dekarlık yetişkin şeftali ağaçları bulunan kısımlar bulunmakta olup, taşınmazın diğer kısımlarında ise değişik yaş ve verim durumlarında zeytin ağaçları bulunmaktadır.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.27 09:10 - Son Güncellenme: 2024.04.27 10:10 - MAHMUT VURAL
A