Bursa'da çaldığı traktör ve zeytinyağları ile kaçarken jandarmaya yakalandı!

Bursa'da çaldığı traktör ve zeytinyağları ile kaçarken jandarmaya yakalandı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen olayda girdiği bir evin bahçesinden traktörü ve üzerine yüklediği çok miktarda zeytinyağını çalan şahıs, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin dikkati sayesinde yaşanan kısa bir kovalamaca sonrasında yakalandı. Şahıs Orhangazi adliyesinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2024.05.06 18:37 - Son Güncellenme: 2024.05.06 18:46 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa'da çaldığı traktör ve zeytinyağları ile kaçarken jandarmaya yakalandı!

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Olay dün gece sabaha karşı saatlerde ilçeye bağlı Karsak mahallesi yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Karsak-Gemiç yolu üzerinde devriye gezen Orhangazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, durumundan şüphe duydukları seyir halinde ki bir traktörü durdurmak istedi ancak dur ihtarına uymayan traktör kaçmaya başladı.

Yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından durdurulan traktör üzerinde 145 litre zeytinyağının olduğunu ve elinde eldiven ile yanında el fenerini gördükleri sürücü H.Ö.' yü sorguladı. Yapılan sorguda şüpheli şahıs, traktörü, zeytinyağlarını, 1 adet motorlu testereyi ve bi adet aküyü Karsak Mahallesi'nde ki bir evden çaldığını itiraf etti.  

Daha sonra jandarma ekiplerinin ulaştığı vatandaş olay yerine geleren traktörünü, malzemeler ile  zeytinyağlarını teşhis etti ve hırsızlık şüphelisi şahıstan şikayetçi oldu.

Yaşanan olayın ardından gözaltına alınarak ilçe Jandarma komutanlığına getirilen H.Ö burada ki işlemlerinin ardından sevk edildiği Orhangazi adliyesinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.06 18:37 - Son Güncellenme: 2024.05.06 18:46 - FATİH MISIR
A