Bursa Durukent Pazarı'nda sebze fiyatları nasıl?

Bursa Durukent Pazarı'nda sebze fiyatları nasıl?

Hayat pahalılığı arttıkça vatandaşların pazar alışverişi de aynı oranda azalıyor. Artan fiyatlardan dolayı taneyle sebze satışına talep var mı? Detaylar haberimizde...

2024.04.27 15:02 - Son Güncellenme: 2024.04.27 15:20 - Bursa Bölge - MERVE DENİZ EKİCİ
A
Bursa Durukent Pazarı'nda sebze fiyatları nasıl?

MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN

Bursa'daki sebze fiyatlarının artması vatandaşları tane ile almaya zorluyor. Pazarda bulunan esnafın ise bu durumdan şikayetçi olduğu görülürken taneyle satış gerçekleştirdiklerini belirtti. Alışveriş yapan vatandaşlar, "Her şey çok pahalı. Karnımızı doyurmak için bile çok fazla para ödüyoruz" açıklamalarında bulundu.

BİR ADET PATATES 16 LİRA!

Pazarların fiyat artışından ötürü vatandaş tane ile sebze almaya yöneldi. Bir tane patates, 16 TL'ye satışa sunuluyor. Bir adet pembe domates 13 TL, bir adet soğan 7 TL, bir adet salatalık 2 TL, bir adet patlıcan 3 TL ve bir adet kabak ise 7 TL'den tezgahlarda yerini alıyor. Kilogram fiyatları ise domates 25 TL, pembe domates 40 TL, salatalık ve patates 25 TL, soğan ve patlıcan ise kilosu 20 TL'den satışa sunuluyor.

"TANEYLE SATIŞ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

Taneyle sebze satışı gerçekleştirdiğini belirten esnaf, "Taneyle sebze satışı gerçekleştiriyoruz. Bazı vatandaşlar bazen sadece birer salata malzemesi alıp gidiyor. Pahalılıktan şikayet duyuyoruz fakat üreticinin de kazanması gerektiği için fiyatlar bu şekilde" açıklamalarında bulundu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.27 15:02 - Son Güncellenme: 2024.04.27 15:20 - MERVE DENİZ EKİCİ
A