Demet Akalın'ın klibi rekora koşuyor!

Demet Akalın'ın klibi rekora koşuyor!

Demet Akalın'ın çok konuşulan ve merakla beklenen klibi 'Pırlanta', yayınlanmaya başladığı ilk günde adeta rekor kırdı.

2016.05.20 12:54 - Son Güncellenme: 2016.05.20 12:54 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Demet Akalın'ın klibi rekora koşuyor!

Demet Akalın'ın albümü ile aynı adı taşıyan "Pırlanta" şarkısına çektiği klip yayınlandı. Hazırlık aşamalarında söylediği iddialı sözlerle herkesi meraklandıran Akalın'ın klibi daha yayınlanmaya başladığı günde yüz binden fazla izlendi. 

Yoğun emek verildiği daha izlerken hissedilen klipte, Demet Akalın yine bolca yer verdiği danslarıyla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Albümüne çok güvendiğini her fırsatta belirten Akalın, son klibi ile adeta iddiasını doğruladı. Sözleri Gökhan Şahin'e, müziği İrfan Özata'ya, düzenlemesi ise Enver Günen'e ait Pırlanta, Demet Akalın'ın bu albümü için çektiği 5. klibi oldu. Öncesinde "Ders Olsun", "Gölge", "Çalkala" ve "Beş Yıl" parçalarına çektiği klip ile sevenlerinin karşısına çıkmıştı.

HAYRANI DUYURDU!

Demet Akalın'ın "Pırlanta" klibinin izlenme sayısını, Twitter üzerinden bir hayranı duyurdu. Akalın ise bu hareketi karşılıksız bırakmayarak kendi sayfasında paylaştı. 

Demet Akalın, sezonun başlamasıyla ve şimdilik ara verdiği tatil programı sayesinde, yoğun bir şekilde konser vermeye devam ediyor. Akalın, bu akşam Bodrum Posh'da sahne alacak ve sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Bodrum'da vereceği konser için de İnstagram hesabından bir paylaşımda bulunarak, bahane ile küçük çaplı bir tatil yapacağının da mesajını verdi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2016.05.20 12:54 - Son Güncellenme: 2016.05.20 12:54 - HABER MERKEZİ
A