Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile mi görüşecek?

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile mi görüşecek?

31 Mart'taki seçimlerin ardından siyasette 'yumuşama' gündemi hakim olurken, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir araya gelmişti. Gözler şimdi de Özel'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bugün yapacağı görüşmeye çevrilirken; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

2024.05.07 12:43 - Son Güncellenme: 2024.05.07 12:43 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile mi görüşecek?

31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında başlayan 'yumuşama' rüzgarlarının etkisi devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in geçtiğimiz günlerde görüşmesinin ardından gözler bugün de Ankara'da olacak.

Ankara'da 'ılımlı' mesajlar peş peşe gelirken; şimdi de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

TV100 canlı yayınına katılan gazeteci Şaban Sevinç, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaretiyle siyasette yarattığı "yumuşuma" ikliminin değerlendirdiği programda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çevresiyle görüştüğünü, Özel-Erdoğan görüşmesinden "kesinlikle rahatsız olmadıklarını, bilakis memnun olduklarını" söyledi.

Sevinç, "Hatta Ekrem İmamoğlu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep edebilir" dedi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.05.07 12:43 - Son Güncellenme: 2024.05.07 12:43 - HABER MERKEZİ
A