Melisa Döngel, sessizliğini bozdu

Melisa Döngel, sessizliğini bozdu

'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel, son günlerde özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Melisa Döngel'in adı daha önce Antalyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, ardından da Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılmıştı. İkisiyle de adı çıkan Melisa Döngel, sessizliğini bozdu.

2024.05.03 15:51 - Son Güncellenme: 2024.05.03 16:01 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Melisa Döngel, sessizliğini bozdu

Geçtiğimiz aylarda futbol dünyasından iki isim ile hakkında aşk haberleri çıkan Melisa Döngel, önce Galatasaray'ın genç futbolcusu Barış Alper Yılmaz ile anılmış, ardından Sergen Yalçın ile aşk yaşadığına dair haberler ile gündeme gelmişti.

Sabah'ın haberine göre; Önceki gün Kuruçeşme'de görüntülenen oyuncu, bu iddialarla ilgili şunları söyledi:

"40 KERE SÖYLERSENİZ OLUR"

"Bu senemi çalışmaya adamak istiyorum. Aşk istemiyorum bir süre daha. Aşkı da bir türlü bulamadım zaten. Sergen benim çok yakın arkadaşım, çıkan haberlere güldük beraber.

Barış Alper ise futbolcuymuş ama kendisi tanımıyorum. 40 kere söylediniz olur derler ya öyle olacak sanırım."

"ARKADAŞIMIN SEVGİLİSİYLE..."

Rapçi Sefo ve Sergen Yalçın'la gündeme gelen oyuncu Melisa Döngel'in, bir YouTube kanalında yaptığı açıklama olay olmuştu.

Genç yaşındaki oyuncunun yaptığı itiraf tepki toplamıştı.Güzel oyuncu, arkadaşlarının sevgilisini beğenirse aşk yaşayabileceğini söylemişti.

Döngel şöyle konuşmuştu:

"Baktın arkadaşımın sevgilisi, beğenirim hoşlanırım asla 'yapmam' demem. Ama yani yapmamaya çalışırım, özen gösteririm."

Melisa Döngel, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Ünlü isim, "Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşarım" sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti.

"TAMAMEN YANLIŞ ANLAŞILDI"

Arkadaşlarının yaptığı bu açıklamayı anlayıp kendisine hak verdiğini ancak sözlerinin toplumda yanlış anlaşıldığını ifade eden oyuncu "Aslında o tamamen yanlış anlaşıldı. Orası tamamen güldüğümüz, makara yaptığımız bir programdı. Fakat ölümlü dünya sonuçta her şey yaşanabilir. Burada 'hayır' diyoruz sonra 'evet' çıkıyor" dedi.

"BAZEN DİLİMİN KEMİĞİ OLMUYOR"

"Arkadaşlarım, o açıklamayı ne anlamda ve nasıl yaptığımı algıladılar ve anladılar" diyen Döngel şöyle devam etti

"O yüzden onlar gülüp geçtiler. Benim tamamen makara yaptığımı anladılar. Bazen dilimin kemiği olmuyor."

Melisa Döngel'in, Sergen Yalçın hakkında 'aşk' itirafı!

İLGİLİ GALERİ

Melisa Döngel'in, Sergen Yalçın hakkında 'aşk' itirafı!

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.05.03 15:51 - Son Güncellenme: 2024.05.03 16:01 - HABER MERKEZİ
A