Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını anlattı!

Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını anlattı!

Cezaevinden tahliye edilen Fenomen Nihal Candan, o süreçte yaşadıklarını anlattı. Ünlü futbolcuları ve iş insanlarını dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan'la aynı koğuşta kalan Candan "Sorun yaşamadık. Seçil haber izlemiyor diye biz haber izlemiyorduk" dedi.

2024.04.28 20:55 - Son Güncellenme: 2024.04.28 22:03 - Güncel - HÜRRİYET
A
Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını anlattı!

Sosyal medya fenomenleri Bahar-Nihal Candan dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanmıştı. Nihal Candan, cezaevinde 'anoreksiya'ya (yemek yememe hastalığı) yakalanarak 37 kiloya kadar düştü. Durumunun kötüye gitmesi üzerine hastaneye kaldırılan Nihal Candan, cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun ardından cezaevinden tahliye edildi. İlk günü ailesinin yanında geçiren Candan, İkinci gün kendisini sokağa attı ve kuaföre gitti. 

Peki fenomen Nihal Candan nasıl bu kiloya düştü? Cezaevinde neler yaşadı? Nihal Candan, cezaevinde yaşadıklarını Kanal D Haber'e anlattı.

"PSİKOLOJİK DESTEK ALDIK"

Sürecin başta daha zor olduğunu vurgulayan Candan "Ama kardeşimle birbirimize destek olduk. 'Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz' gibi hep şakalaştık. Psikolojik destek aldık sık sık. Psikolojik olarak zor geldi bana" dedi.

"KÖTÜ ÖRNEK OLDUYSAM ÖZÜR DİLERİM"

"Hatalarımız vardır, doğrudur" diyen Candan "Küçük çocuklara kötü örnek olduysam özür dilerim. Amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmamıştı" ifadelerini kullandı.

Cezaevinde neler yaptıklarını da anlatan Candan "Kitaplarımız, televizyon dizilerimiz vardı. Kantin vardır. Alışveriş ihtiyacımızı oradan karşıladık" diye konuştu.

"EN ÇOK AİLEMİ ÖZLEDİM"

"Hep doktorlarlaydım bu süreçte. Polisten çok doktor gördüğüm bir süreçti" diyen Candan şu ifadeleri kullandı:

"En çok ailemi özledim. Benim ailemden bir parça yanımdaydı o benim şansımdı. Biraz tabi rahatsızım. Sadece nefes darlığıyla bu durumu atlattığım için inanılmaz derecede memnunum. Görüşe gidemeyeceğim, anksiyetem var. Kardeşim de çıktıktan sonra ailecek pek bir derdimiz kalmayacak."

"SEÇİL ERZAN'LA SORUN YAŞAMADIK"

Aralarında iş insanları ve futbolcuların da bulunduğu onlarca kişiyi, milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan'la aynı koğuşta kalan Candan "Aynı koğuştaydık. Sorun yaşamadık. Seçil haber izlemiyor diye biz haber izlemiyorduk." dedi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.04.28 20:55 - Son Güncellenme: 2024.04.28 22:03 - HÜRRİYET
A