Özgür Özel Denizli Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti!

Özgür Özel Denizli Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti!

CHP Denizli Heyeti, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Çardak Havaalanı'nda karşıladı. Ziyarete Denizli Milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

2024.04.26 10:33 - Son Güncellenme: 2024.04.26 11:47 - Siyaset - SOSYAL MEDYA
A
Özgür Özel Denizli Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'i Çardak Havaalanı'nda karşıladı. Özel'in Denizli ziyareti, Denizli'nin Çardak ilçesinde gerçekleşti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ziyaretine, Denizli Milletvekilleri Gülizar Biçer Karaca ve Şeref Arpacı, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Çardak Belediye Başkanı Ali Altıner, Bozkurt Belediye Başkanı Biesen Çelik ve partililer de katıldı.

Özel'in ziyareti kapsamında Çardak ilçesinde gerçekleştirilen programlar hakkında konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel ile Çardak Belediyesi'nde ziyaretlerimizi gerçekleştirdik." dedi.

Çavuşoğlu, ziyaret sırasında Özel ile birlikte ilçenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını değerlendirerek, çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunduklarını ifade etti. Ayrıca, Özel'in Denizli ziyareti kapsamında yapılan etkinliklerin ilçeye ve şehre katkı sağlayacağını belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise, Denizli ziyaretinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını ve ilçe halkının sorunlarını dinlediklerini söyledi. Çardak Belediyesi'nde gerçekleştirilen ziyaretlerin verimli geçtiğini belirten Özel, ilçe halkıyla bir araya gelerek taleplerini yerinde dinleme fırsatı bulduklarını ifade etti.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2024.04.26 10:33 - Son Güncellenme: 2024.04.26 11:47 - SOSYAL MEDYA
A