Popstar Bayhan'dan Deniz Seki açıklaması!

Popstar Bayhan'dan Deniz Seki açıklaması!

Şarkıcı Bayhan Gürhan, 2003 yılında düzenlenen 'Popstar' yarışmasında farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla dikkat çekmişti. Jüri üyelerinden Deniz Seki, "Hapishaneye girmiş birinden popstar olur mu?" tartışmasının fitilini ateşlemişti. Popstar Bayhan, daha sonra cezaevinde yatıp tahliye edilen ünlü sanatçıya yıllar sonra zeytin dalı uzattı.

2024.05.07 16:09 - Son Güncellenme: 2024.05.07 16:18 - Magazin - MİLLİYET
A
Popstar Bayhan'dan Deniz Seki açıklaması!

4. Uluslararası Zirve Ödülleri, Maslak Cahide Palazzo'da gerçekleşen törende sahiplerini buldu. Engelsiz Yaşam Vakfı yararına düzenlenen ödül törenine katılan isimlerden biri de Popstar yarışmasıyla şöhreti yakalayan Bayhan Gürhan oldu.

"SAHALARA DÖNDÜM"

44 yaşındaki şarkıcı, "Tiryakinim parçası çok iyi gidiyor, uzun süredir hazırlanıyordum. Yeni parçalar da gelecek, bir daha ara vermemek suretiyle sahalara geri döndüm. Artık şarkı söylemek istiyorum, eleştirilere de dikkat ediyorum" dedi.

"KİMSEYE KÜSKÜNLÜĞÜM YOK"

Basın mensuplarının "Deniz Seki ile düet yapar mısınız? Eski küslükler devam ediyor mu?" sorusuna Bayhan, "Yapıcı olmak adına düet tabii ki yaparım. Hiç kimseye küskünlüğüm yok, yaşanmışlar orada kaldı" cevabını verdi.

NE OLMUŞTU?

Bayhan, yayınlandığı döneme damga vuran Popstar'ı üçüncü tamamlamıştı. Jüri üyeleri arasında yer alan Deniz Seki, cezaevi hikâyesi olan yarışmacı için, "Bir popstarda olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz" ifadelerini kullanmıştı.

2009 yılında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve 2010'da tutuklanan Deniz Seki, 218 gün cezaevinden kalmıştı. Daha sonra hakkkında yakalama kararı çıkarılan ve Kasım 2014'te gözaltına alına şarkıcı, tekrar hapse gönderilmiş, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden Haziran 2017'de tahliye edilmişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.05.07 16:09 - Son Güncellenme: 2024.05.07 16:18 - MİLLİYET
A