SON DAKİKA...BURSA'DA BDP MİTİNGİNDE GERGİN DAKİKALAR

SON DAKİKA...BURSA'DA BDP MİTİNGİNDE GERGİN DAKİKALAR

Bursa'da Yüksek Seçim Kurulu'nun veto kararını protesto etmek için Kent Meydanı'nda toplanan BDP'liler bir grup öfkeli vatandaş tarafından linç edilmek istendi. 30 kişilik grubun saldırısını polis son anda engelledi. Toplantı sırasında YSK'nın son kararını öğrenen BDP'liler bu durumu alkışlarla kutladılar.

2011.04.21 18:35 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
SON DAKİKA...BURSA'DA BDP MİTİNGİNDE GERGİN DAKİKALAR
21159-son-dakika-bursa-da-bdp-mitinginde-gergin-dakikalar-4de7db169d421.flv

BDP'LİLERİ LİNÇTEN POLİS KURTARDI - FOTO GALERİ

Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM

Yüksek Seçim Kurulu'nun bağımsız adaylara yönelik kararını protesto etmek isteyen Barış ve Demokrasi Partisi üyeleri kent meydanında toplandı. Çevik kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı eylem sırasında, 30 kişilik grup basın açıklamasını basmak istedi. Öfkeli gençler, "Bu vatan bölünmez, bu böyle biline. Bu vatan uğruna hazırız ölmeye" diye bağırdılar. "Apo'nun itleri sabrımız kalmadı, burası Bursa defolun gidin" diye bağırdılar. Basın açıklaması yapan gruba yönelik linç girişimi araya giren çevik kuvvet ekiplerince önlendi.

Tepki gösteren grubun BDP'lilerle karşılaşmaması için de yoğun güvenlik önlemi alındı. Partililer daha sonra Gençosman Kavşağı'ndaki il binasına geçtiler. Polis burada da etten duvar ördü. Bu esnada YSK'nın son kararı parti binasında alkışlarla kutlandı.

Polisin, il binası çevresinde ve önünde yoğun güvenlik önlemi halen sürüyor.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.04.21 18:35 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A