Bursa Orhangazi Belediyesi, 101 taşınmazın satışı için yetki isteyecek! CHP'den tepki geldi...

Bursa Orhangazi Belediyesi, 101 taşınmazın satışı için yetki isteyecek! CHP'den tepki geldi...

Orhangazi belediyesinin perşembe günü yapılacak olan Mayıs ayının ilk meclis toplantısında, belediyeye ait taşınmazların satışı için yetki isteneceği öğrenildi. Aralarında Yeniköy mahallesi'nde ki inşaat halinde olan düğün salonu ve arazisi, Gölpark AVM ile gönüllü evininde bulunduğu taşınmazların satışına karşı çıkan CHP Orhangazi ilçe başkanı Berna Çakır yaptığı açıklama ile Belediye başkanı Bekir Aydın'a tepki gösterdi. 

2024.05.01 11:45 - Son Güncellenme: 2024.05.01 11:52 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa Orhangazi Belediyesi, 101 taşınmazın satışı için yetki isteyecek! CHP'den tepki geldi...

Orhangazi'de daha önceki zamanlarda da satışları yapılan taşınmazlar gündemi uzun süre meşgul etmiş, özellikle yerel seçimler sürecinde Muhalefet partileri tarafından büyük tepkilere neden olmuştu. Şimdi ise perşembe günü yapılacak olan Orhangazi belediyesi Mayıs ayı ilk meclis toplantısında Orhangazi belediyesine ait olan 101 taşınmazın satışının yapılabilmesi için, kararın meclise sunulacağı öğrenildi.

Aralarında Göl Park AVM, Yeniköy mahallesi girişinde bulunan düğün salonu inşaatı ve arsasıda bulunan taşınmazların satışına karşı çıkan CHP Orhangazi ilçe başkanı Berna Çakır bir açıklama yaparak, satış kararı alınacak olmasına tepki gösterdi.

Berna Çakır yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ; 

Bekir Aydın Perşembe günü gerçekleştirilecek belediye meclis toplantısında belediye meclisinden taşınmaz satışı için yetki istiyor. Yetki istediği tasinmazlar arasında Yeniköy düğün salonu yeri, göl park ve gönüllü evi da var. Bu sayılan taşınmazların satışı Bekir Aydın'ın ilk icraatı olacak. Görünen o ki 10 yıldır izlediğimiz filmin yeni sezonunu izleyeceğiz. Bekir Aydın'ın senaryosunu çektiği bu filmi oynatmaması gereken Orhangazi Akp belediye meclis üyelerine sesleniyorum. Perşembe günü el kaldıracaksiniz. Ya İstanbuldan Ankaradan gelen emlakçılar için ya da Orhangazi'liler için el kaldıracaksiniz. Ya gönüllü evinde çalışan kadınlar için Ya da o evi alacak emlakcilar için el kaldıracaksiniz. Ya Bayırköy'de ki çeşmeden su içen bir çocuk için Ya da bir çeşmeye göz diken zihniyet için el kaldıracaksiniz. Ya talan için Ya vatan için el kaldıracaksiniz.

Çıraklık döneminde O eller kalkacak ve tarih bu elleri de yazacak. Ben CHP grubumuzun elinin kim için kalkacağını biliyorum.

Gurubumuzun elinin her zamanki gibi vatandaş yönünde kalkacaktır Bu kalkan ellerin nerelerin satışı icin kalktığını da Orhangazi'li hemşehrilerimize ev ev kapi kapi anlatacağız. Çıraklık döneminde neler yapanların ustalıkta neler yapmak istediğini görüyoruz' dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.01 11:45 - Son Güncellenme: 2024.05.01 11:52 - FATİH MISIR
A