Ayşe Ateş yeni isimleri açıkladı

Ayşe Ateş yeni isimleri açıkladı

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, yeni isimleri açıkladı.

2024.07.04 11:55 - Son Güncellenme: 2024.07.04 14:49 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Ayşe Ateş yeni isimleri açıkladı

Sinan Ateş davasının 4. celsesinde Ayşe Ateş'in ifade verme günüydü. 

Ayşe Ateş mahkemede yeni isimler verdi.

AYŞE ATEŞ'TEN 4 YENİ İSİM 

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in ifadesine geçildi. Ayşe Ateş, ilk defa açıklayacağını söylediği ifadesinde şöyle konuştu:

"Şu an bunları ilk defa anlatacağım çünkü beni de öldürürler diye korktum. Bugün bunları burada söylemezsem bir daha söyleyemem çünkü bana ne olur bilmem. Ölürsem bunlar mezara gitmesin benle.

Sinan bu tehditler başladığında bana 'Ayşe, İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Ahmet Yiğit Yıldırım ile Olcay Kılavuz'a talimat vermiş ve beni öldürmek için kapı kapı gezip kiralık katil arıyorlarmış.

Buradaki bazı şahıslar gözaltına defalarca alındılar bırakılınca delil kararttılar. Asıl failler dışarıda. Dışarıda olmasa devlet bana koruma verir miydi? Bu mahkemeden ne sonuç çıkar bilmiyorum ama bu söylediklerim zapta geçsin. Burası muz cumhuriyeti değil. Bu ifadelerimin dosyaya eklenmesini istiyorum. Eksik ifadelerin dosyaya eklenip iddianamenin yeniden yazılmasını istiyorum. Bu ülkede adalet istiyorum.

Sinan nasıl katledildi onu dinleyin. Günlerce sanıklar hadsiz savunmalar yaptı. Sinan'ı kimin vurduğunu kimin vurdurduğunu çok iyi bildikleri halde Sinan'ı koruyan insanı öldürdüğünü söylediler. Eray Özyağcı Sinan'a ateş ediyor. Bilinci kapalı yere düşüyor. Ayaklarına sıksalar böyle olmaz. 3 gündür burada tiyatro oynuyorsunuz. Siz kimsiniz (sanıklara seslendi).

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.07.04 11:55 - Son Güncellenme: 2024.07.04 14:49 - HABER MERKEZİ
A