Bursa'da gelinlik provası ücretli hale geldi mi?

Bursa'da gelinlik provası ücretli hale geldi mi?

Geçtiğimiz haftalarda evlenmek isteyen çiftlere Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası tartışma yaratacak bir karar duyurmuştu. Karara göre gelinlik denemeleri artık ücretli olacaktı. Peki, Bursa'da ücretli gelinlik denemesi uygulaması başladı mı?

2024.06.29 16:23 - Son Güncellenme: 2024.06.29 16:26 - Ekonomi - CEREN SÜMBÜL
A
Bursa'da gelinlik provası ücretli hale geldi mi?

CEREN SÜMBÜL / BURSADA BUGÜN 

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün sezonu açıldı. Pandemi sonrasında canlanan düğün sezonu enflasyon karşısında yüksek fiyat aralıklarıyla karşı karşıya kaldı.

Yüksek enflasyon karşısında ayakta kalmaya çalışan gelinlik mağazalarına destek olmak adına geçtiğimiz haftalarda Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası bir karar duyurdu. Yeni evlenecek çiftleri ilgilendiren karar tartışmalara sebebiyet verdi. Karara göre artık gelinlik provaları ücretli bir şekilde yapılacak.

BURSA'DA UYGULAMAYA GEÇİLDİ Mİ?

Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası'nın yaptığı açıklama sonrasında diğer illerde uygulamaya başlanıp başlanmaması merak konusu oldu. Bursa'da gelinlik mağazası çalışanları henüz bu uygulamayı gerçekleştirmediklerini belirterek müşterilerin gönül rahatlığı ile gelinlik denemesine gelebileceklerini dile getirdi.

 

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2024.06.29 16:23 - Son Güncellenme: 2024.06.29 16:26 - CEREN SÜMBÜL
A