Bursa'da istasyonlarda kepenkler indi: Klimasız otobüsler vatandaşı terletti

Bursa'da istasyonlarda kepenkler indi: Klimasız otobüsler vatandaşı terletti

Bursa'da toplu taşıma araçlarında klimaların açılmadığı şikayetleri üzerine BURULAŞ sosyal medya hesabından açıklama yaparak devreye girmişti. Bursa'da bugün şiddetli yağmur sebebiyle metroyu su bastı. Metronun kapatılmasının ardından otobüslerde klimaların çalışmaması yolcuları çileden çıkardı.

2024.07.04 19:07 - Son Güncellenme: 2024.07.04 21:29 - Bursa Bölge - FATMA ÖZTÜRK
A
Bursa'da istasyonlarda kepenkler indi: Klimasız otobüsler vatandaşı terletti

FATMA ÖZTÜRK / BURSADA BUGÜN

Bursa'da toplu taşıma araçlarında klimaların açılmadığı şikayetleri üzerine BURULAŞ sosyal medya hesabından açıklama yaparak cezai işlem uygulayacağını açıklamıştı.

BURULAŞ'ın konuya ilişkin yaptığı paylaşım şöyle;

"Toplu taşıma araçlarında klima denetim ekibimizi devreye alıyoruz. Otobüs ve trenlerde düzenli olarak denetimler yapacak ve kliması düzgün çalışmayan araçlara cezai işlem uygulayacağız. Denetim ekiplerimiz, yolcuların konforunu sağlamak için haftanın her günü sahada olacaklar"

BURULAŞ'ın devreye girmesinin ardından vatandaş rahat nefes alırken Bursa'da bugün şiddetli yağmurun gelmesiyle metro istasyonları ve yollar göle döndü.

Bunun üzerine metro istasyonları kapatılırken vatandaş belli ulaşım noktalarına yönlendirildi. Ancak ulaşım için devreye sokulan otobüslerde klimaların çalışmaması yolcuları çileden çıkardı.

Klimaların açılmasını talep eden yolculara otobüste klimanın olmadığı bilgisi verildi.

Öte yandan BURULAŞ'ın klima konusundaki denetimleri sürüyor.


Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.07.04 19:07 - Son Güncellenme: 2024.07.04 21:29 - FATMA ÖZTÜRK
A