Bursa'da Tophane Surlarına "çıkan" merdivenlerin arızası çözüldü!

Bursa'da Tophane Surlarına "çıkan" merdivenlerin arızası çözüldü!

Bursa Tophane'de bulunan yürüyen merdivenlerin çevreye yaymış oldukları ses vatandaşları rahatsız ediyordu. Gündeme getirdiğimiz arıza sonrası "çıkış" yönündeki o sorun çözüldü.

2024.07.04 10:24 - Son Güncellenme: 2024.07.04 11:28 - Bursa Bölge - SEMA AYGIN
A
Bursa'da Tophane Surlarına "çıkan" merdivenlerin arızası çözüldü!
00:12 Bursa'da Tophane Surlarına çıkan merdivenlerin arızası çözüldü!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da Tophane Surlarına çıkan merdivenlerin arızası çözüldü!

SEMA AYGIN / BURSADA BUGÜN

Tarihi eserleri, tarihi yapıları ve tarihiyle eşsiz güzelliğe sahip olan Bursa, bazen de bu yapılara tahrip olması, doğal güzelliklerinin kaybedilmesi gibi gündemlerle anılabiliyor. Seneler öncesi yapılmış olsa da Tophane Surlarına çıkan yürüyen merdivenler hem tarihi yapının doğal güzelliğini kaybetmesine hem de yapılan yürüyen merdivenlerin sürekli arızalanmasıyla gündemden düşmüyor.

Bursalı vatandaşlar hiç kesilmeyen gürültüden ötürü Tophane'nin yürüyen merdivenlerinin bir an önce onarılmasını talep ederken konuyu gündeme getirmiştik.

Yürüyen merdivenleri vatandaşların sıklıkla kullanmayı tercih etmesiyle çıkarmış olduğu sesten dolayı gürültü kirliliğine ve korkuya sebebiyet veriyordu.

Çıkış yönündeki merdivenlerdeki ses sorunu çözüldü.

BÜYÜKŞEHİRDEN DUYURU

Sıkça arızalı olmasıyla şikayetlerin odağı olan iniş yönündeki merdivenlerin onarı içinse Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir açıklama yapıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.07.04 10:24 - Son Güncellenme: 2024.07.04 11:28 - SEMA AYGIN
A