Bursa NOSAB 23 yaşında!

Bursa NOSAB 23 yaşında!

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB), bölgenin 23. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında hazırladığı 'Hayalden Gerçeğe' NOSAB'ın hikayesi kitabı ve belgeselini düzenlenen gala programı ile tanıttı.

2024.06.29 14:37 - Son Güncellenme: 2024.06.29 14:39 - Bursa Bölge - BÜLTEN
A
Bursa NOSAB 23 yaşında!

NOSAB Yalçın Aras Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyona CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İzzet Şenocak, kamu kurumu yöneticileri, OSB temsilcileri, MARSİFED, PERYÖN, BUMKAD, BUİKAD ve Mor Salkım gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşunun başkan ve yöneticileri ile bölge sanayicileri katıldı. Etkinlikte e. Vekiller Orhan Şen ve Mustafa Öztürk de beşgeselde emeği geçenler olarak yer aldı.

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, "İki gün önce Ankara'da Türkiye'deki 403 organize sanayi bölgesi arasından 9 bölge içine girerek Demirtaş ve Bursa OSB ile birlikte Yeşil OSB sertifikamızı aldık. Bu gelişmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bir de Türkiye'de ilk ve tek olarak 'Eşitlik Politikası'nı yayınlanan organize sanayi bölgesiyiz. Yani tüm dezavantajlı gruplar için birçok STK ile işbirliği yapıyoruz. Firmalarımızı ve bölgemizi geleceğe taşıyan faaliyetlerimizin yanı sıra örnek sosyal projeler de yürütüyoruz" şeklinde konuştu.

Nilüfer Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NİLSİAD) Yönetim Kurulu ve NOSAB Müteşebbis Heyet Başkanı Yalçın Aras ise Bursa'da emeği geçen herkes ile birlikte güzel bir hikayeye imza attıklarını belirterek,

NOSAB'ın Türkiye çapında örnek bir organize sanayi bölgesi olarak faaliyetlerini sürdürdüğünü görmekten dolayı mutluluk ve gururunu dile getirdi.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir de büyük emeklerle yazılan bu başarı hikayesinin Nilüfer İlçesi'nde gerçekleştiğini görmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. NOSAB'ın örnek çalışmalarını sürdüreceğine olan inancını dile getiren Şadi Özdemir, belgesel ve kitap çalışmasında emeği geçen herkesi kutladı.

Açılış konuşmalarının ardından davetlilere NOSAB'ın 23 yıllık yolcuğunu anlatan 'Hayalden Gerçeğe' NOSAB'ın hikayesi belgeseli izletildi.

Programın sonunda NOSAB'ın kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür belgesi takdim edildi. Ayrıca bu isimler adına bölgeye fidan dikilerek, Yeşil OSB unvanı taçlandırılacak.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.06.29 14:37 - Son Güncellenme: 2024.06.29 14:39 - BÜLTEN
A