Chelsea, Fulham'dan Tosin Adarabioyo'yu transfer etti

Chelsea, Fulham'dan Tosin Adarabioyo'yu transfer etti

Chelsea, Fulham ile sözleşmesi sona eren İngiliz defans oyuncusu Tosin Adarabioyo'yu 4 yıllık sözleşme ile transfer etti. Adarabioyo, Chelsea'nin yeni teknik direktörü Enzo Maresca yönetiminde mücadele edecek.

2024.06.07 13:23 - Son Güncellenme: 2024.06.07 13:27 - Spor - DHA
A
Chelsea, Fulham'dan Tosin Adarabioyo'yu transfer etti

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, Fulham ile sözleşmesi sona eren İngiliz defans oyuncusu Tosin Adarabioyo ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Mauricio Pochettino ile yollarını ayıran Chelsea, teknik direktörlük görevine Enzo Maresca'yı getirdikten sonra yaz transfer dönemindeki ilk hamlesini gerçekleştirdi. İngiliz kulübü, Fulham ile sözleşmesi biten ve serbest kalan Tosin Adarabioyo'yu 4 yıllığına kadrosuna kattı.

Transferin ardından kulübün resmi internet sitesine konuşan 26 yaşındaki futbolcu, "Chelsea çok büyük bir kulüp ve bu benim için tam bir dönüm noktası. Stamford Bridge'den üç kilometre uzakta doğdum ve profesyonel kariyerimdeki ilk maçıma bu statta çıktım. Çok heyecanlıyım ve kulübü gitmek istediğimiz yöne doğru itmeye yardımcı olmayı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

Profesyonel kariyerinin ilk maçına 21 Şubat 2016 tarihinde Manchester City formasıyla Stamford Bridge'de Chelsea karşısında çıkan Adarabioyo, geçtiğimiz sezon Fulham formasıyla 25 maçta görev alıp 2 gol attı.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2024.06.07 13:23 - Son Güncellenme: 2024.06.07 13:27 - DHA
A