Holiday Inn Bursa City Centre'a Sürdürülebilir Turizm Sertifikası

Holiday Inn Bursa City Centre'a Sürdürülebilir Turizm Sertifikası

Holiday Inn Bursa City Centre, çevre dostu uygulamaları ve sürdürülebilir turizme olan katkıları ile bu alanda en prestijli belgelerden biri olan Sürdürülebilir Turizm Sertifikasına layık görüldü.

2024.06.28 13:21 - Son Güncellenme: 2024.06.28 13:22 - Ekonomi - BÜLTEN
A
Holiday Inn Bursa City Centre'a Sürdürülebilir Turizm Sertifikası

Yeşilova Holding çatısı altında yer alan Holiday Inn Bursa City Centre, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi (GSTC) tarafından verilen en üst kademedeki sürdürülebilir turizm sertifikasının sahibi oldu. IHG Hotels & Resorts Grubu'nun Türkiye genelindeki üye otelleri arasında gerçekleştirilen denetimlerin ardından kalite ve başarısını kanıtlayan Holiday Inn Bursa City Centre, Bursa'da sertifikayı almaya hak kazanan ilk oteller arasında yer aldı.

"DENETİMLERDEN ÜSTÜN BAŞARIYLA ÇIKTIK"

Sertifikanın, otelin çevresel sürdürülebilirlik konusunda gösterdiği özverili çabaların ve uygulamaların bir sonucu olarak verildiğini açıklayan Holiday Inn Bursa City Centre Genel Müdürü Sami Sarpkaya, "Sertifika sürecinde otelimizin enerji verimliliği artırıcı çalışmalar, geri dönüşüm uygulamaları ve su tasarrufu önlemleri gibi çeşitli uygulamalar incelenmiş ve yapılan denetimlerin ardından üstün başarıya çıkmış olmanın onurunu yaşıyoruz. Sürdürülebilir turizm sertifikası almak, otelimiz için büyük bir gurur kaynağı. Çünkü çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik, tüm Grubumuz genelinde işimizin temel taşlarından biri durumunda. Misafirlerimize konforlu bir konaklama sunarken, aynı zamanda doğaya saygılı olmayı hedefliyoruz. Bu sertifika, ekibimizin özverili çalışmalarının ve sürdürülebilirlik konusundaki kararlılığımızın bir göstergesi" dedi.

Misafir odalarında ve otel bünyesinde ekolojik ve geri dönüştürülebilir malzemeler kullanan Holiday Inn Bursa City Centre, sürdürülebilir turizm noktasında çeşitli uygulamalar gerçekleştiriyor. Misafirlerine elektrikli araç şarj istasyonu sunmasının yanında, odalarda ve ortak alanlarda enerji tasarrufu, atık ve su tüketimini azaltmak adına çalışmalar yürütüyor.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2024.06.28 13:21 - Son Güncellenme: 2024.06.28 13:22 - BÜLTEN
A