Hülya Avşar'dan Meryem Uzerli'ye: Neden evlenmediler seninle?

Hülya Avşar'dan Meryem Uzerli'ye: Neden evlenmediler seninle?

Hülya Avşar, programına davet ettiği Meryem Uzerli'ye sorduğu "Neden evlenmediler seninle?" sorusuyla dikkat çekti. Soru karşısında şaşıran Uzerli yanıt verdi.

2024.06.29 17:59 - Son Güncellenme: 2024.06.29 18:00 - Magazin - T24
A
Hülya Avşar'dan Meryem Uzerli'ye: Neden evlenmediler seninle?

Oyuncu Meryem Uzerli, 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' isimli YouTube programına konuk oldu. Programda Hülya Avşar'ın özel hayatına dair açıklamalarda bulunan Meryem Uzerli'ye, "Neden evlenmediler seninle?" diye sorması dikkat çekti.

Özel hayatıyla ilgili konuşan Uzerli, Avşar'ın "Neden başarılı olamadın?" sorusuna, "Ne zaman aşk başarılı ki? Biriyle beraber olup onunla hayatının sonuna kadar birlikte olunca başarı mı oluyor? Ya da ayrılınca başarısız mı? Bence aşk için başarılı ya da başarısız diye bir şey yok" cevabını verdi.

"NEDEN EVLENMEDİLER SENİNLE?"

Uzerli'nin hiç evlenmediğini duyan Avşar "Hiç evlenmedin değil mi sen? Niye evlenmedin? Neden evlenmediler seninle?" dedi. Uzerli'nin şaşırmasıyla durumu toparlamaya çalışan Avşar "Yani seni niye kaçırdılar" diyerek devam etti.

Uzerli ise soruya "O benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor, bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı. En önemli şey bana göre hataları bilmeyerek yapmak" sözleriyle cevap verdi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.06.29 17:59 - Son Güncellenme: 2024.06.29 18:00 - T24
A