İkonikleşen film 'Şeytan Marka Giyer' filminin devamı çekiliyor

İkonikleşen film 'Şeytan Marka Giyer' filminin devamı çekiliyor

Sinema dünyasının ikonikleşen filmlerinden biri haline gelen 'Şeytan Marka Giyer'in (The Devil Wears Prada) 18 yıl sonra devam filmi çekiliyor.

2024.07.09 11:49 - Son Güncellenme: 2024.07.09 12:02 - Medya - SÖZCÜ
A
İkonikleşen film 'Şeytan Marka Giyer' filminin devamı çekiliyor

Lauren Weisberger'in aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan; Meryl Streep, Emily Blunt, Stanley Tucci ve Anne Hathaway'in rol aldığı 2006 yapımı film tam 18 yıl sonra devam edecek. 

Disney'de geliştirilmekte olan devam filmi, hem hayranlar hem de eleştirmenler arasında heyecan uyandırıyor.

Sinema dünyasında ikonik hale gelen film, moda ve yayıncılık dünyasının perde arkasında neler olduğunu gözler önüne seriyor. Hikaye, Miranda Priestly'nin (Meryl Streep) ve asistanı Andy'nin (Anne Hathaway) yolculuğuna odaklanıyor.

Devam filmi, orijinal yazar Aline Brosh McKenna'nın senaryoyu yazmaya geri dönmesiyle moda ve yayıncılık dünyasına daha derinlemesine girecek gibi görünüyor. Ayrıca söylentiler arasında Meryl Streep ve Emily Blunt'ın yeni filmde de rol alacağı söyleniyor.

Şeytan Marka Giyer; gişede büyük başarı yakalamış ve dünya çapında yaklaşık 326 milyon dolar hasılat elde etmişti. Meryl Streep "En İyi Kadın Oyuncu" dalında, Patricia Field ise "En İyi Kostüm" dalında Oscar'a aday gösterilmiştir. Meryl Streep ayrıca bu filmdeki rolü ile Altın Küre kazanmış, Emily Blunt ise Altın Küre ve BAFTA'ya "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" dalında aday olmuştu.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2024.07.09 11:49 - Son Güncellenme: 2024.07.09 12:02 - SÖZCÜ
A