İsmail Yüksek: Bu dünyada yenilmeyecek bir rakip yok

İsmail Yüksek: Bu dünyada yenilmeyecek bir rakip yok

A Milli Futbol Takımı'nın başarılı orta saha oyuncusu İsmail Yüksek, Avusturya zaferinden sonra açıklamalarda bulundu.

2024.07.03 08:20 - Son Güncellenme: 2024.07.03 08:21 - Spor - SÖZCÜ
A
İsmail Yüksek: Bu dünyada yenilmeyecek bir rakip yok

EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımız'da, İsmail Yüksek maç sonu açıklamalarda bulundu.

Hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 yenildikleri maçın rövanşını almak için sahaya çıktıklarını dile getiren başarılı futbolcu, takımın verdiği mücadeleye dikkat çekti. Galibiyeti 85 milyona armağan eden İsmail Yüksek, çeyrek finaldeki rakibimiz Hollanda'yla ilgili görüşlerini de paylaştı:

"Açık konuşmak gerekirse maçta önce herkesin favorisi Avusturya'ydı. Kimse Türkiye'yi favori olarak görmüyordu, biz hariç. Onlardan alacağımız bir rövanş vardı. Bu maça öyle hazırlandık. Öyle bir motivasyonla çıktık maça."

"BU JENERASYONA YAKIŞIR"

"Takımın verdiği mücadeleyi herkes gördü. Bu takımla gurur duyuyorum. Çeyrek finale kaldığımız için mutluyuz. Bu jenerasyona çeyrek final yakışır. Mutluyuz daha ne denebilir ki."

"ONLAR İÇİN DE SAHAYA ÇIKTIK"

"85 milyon için oynadık. Ayrıca sakatlarımız ve cezalı oyuncularımız var. Kampta sakatlanan Ozan, buraya gelip sakatlanan Doğan, Enes... onlar için de sahaya çıktık. Kalplerinin burada olduğunu biliyorduk. İstiyorduk bu turu ve geçtik. "

"YENİLMEYECEK RAKİP YOK"

"Gerçekçi konuşmak gerekiyor. Maç maç bakmak gerekiyor. Hedefimiz gidebildiğimiz kadar gitmek. Ama önümüzde iyi bir rakip var, Hollanda. Yenilmeyecek bir rakip bu dünyada yok. Sahada kim daha çok isterse turu o geçer."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2024.07.03 08:20 - Son Güncellenme: 2024.07.03 08:21 - SÖZCÜ
A