İsmet Büyükataman'dan Demiral'a başlatılan soruşturma kararına tepki

İsmet Büyükataman'dan Demiral'a başlatılan soruşturma kararına tepki

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, gol sevincini bozkurt işaretiyle yapan Merih Demiral'a soruşturma başlatılması kararıyla UEFA'ya tepki gösterdi.

2024.07.03 13:07 - Son Güncellenme: 2024.07.03 13:14 - Siyaset - SOSYAL MEDYA
A
İsmet Büyükataman'dan Demiral'a başlatılan soruşturma kararına tepki

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, gol sevincini bozkurt işaretiyle yapan Merih Demiral'a soruşturma başlatılması kararıyla UEFA'ya tepki gösterdi.

Büyükataman şu ifadelere yer verdi;

Ne kadar milli şuur yoksunu varsa görüyoruz ki;

Milli maç sonrası galibiyet sevincini Bozkurt işareti yaparak gösteren milli futbolcumuzu hedef alıyor. Kirli bilinçaltlarında saklayamadıkları Türk düşmanlığını bu vesile ile kusuyorlar. Kalemi yabancı sermayeden fonlanan alçaklar, sözde sanatçı bozuntuları, Türk varlığına düşman terörün siyasi uzantıları, firari teröristler koro halinde Bozkurt işaretinden rahatsızlıklarını arsızca ifade ediyorlar. Milli takımımızın karşısında yabancı takımları destekleyen bu şuursuz nankörlerin söyledikleri aziz milletimizin gönlünde yok hükmündedir.

Türk milleti milli maç sonrası zafer sevincini tek yürek olarak Bozkurt işareti ve milli marşlarımız ile göstermiştir. Bozkurt'tan ve Türkiye'nin ortak sevincinden ancak Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanı olan payandalar rahatsızlık duyar. Bir milli sporcunun, milli maç sevincini kendi milletinin sembolü ile kutlaması kadar doğal bir şey yoktur.

Bu sebeple UEFA'nın milli sporcumuz ile ilgili soruşturma başlatmasını da şiddetle kınıyorum. Bu skandal soruşturma bütün Türk milletinin sevincini hedef almaktadır. Bozkurt Türk'ün sembolü, Türklüğün ortak değeridir!

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2024.07.03 13:07 - Son Güncellenme: 2024.07.03 13:14 - SOSYAL MEDYA
A