Justin Timberlake'in sabıka fotoğrafı sanat eseri oldu

Justin Timberlake'in sabıka fotoğrafı sanat eseri oldu

Alkollü araç kullandığı için gözaltına alınan ve sonrasında serbest bırakılan pop yıldızı Justin Timberlake'in polis merkezinde çekilen fotosu gündem olmuştu. Fotoğrafla ilgili son gelişme ise şaşkınlık yarattı.

2024.07.04 16:57 - Son Güncellenme: 2024.07.04 17:04 - Magazin - CUMHURİYET
A
Justin Timberlake'in sabıka fotoğrafı sanat eseri oldu

43 yaşındaki ABD'li şarkıcı, geçen ay New York'ta "kırmızı ışıkta geçtiği" için polis tarafından durdurulmuş ve alkollü araç kullanma suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.

Polis merkezinde çekilen sabıka fotoğrafı sosyal medyayı ayağa kaldırırken söz konusu çekimin artık başka bir amaçla kullanıldığı öğrenildi.

Page Six'e göre, şarkıcının sabıka fotoğrafı, şu anda New York, Sag Harbor'daki Romany Kramoris Galerisi'nde sergilenen bir esere dönüştürüldü.

Habere göre, sanatçı Godfrey Lohman, birkaç renkte mevcut olduğu söylenen sanat eserini yakın zamanda galeriye getirdi ve galeriye gelen izleyiciler, eserin fotoğraflarını çekmek için "büyük kuyruklar" oluşturdu.

Galeri sahibi Romany Kramoris, "Tepkim 'Aman Tanrım! Bu harika! Gerçekten harika!' şeklinde oldu" derken, yaz boyunca Timberlake'in sabıka fotoğraflarını (fiyatlarının 520 dolar olduğu söyleniyor) satmayı planladığını söyledi.

Galeri çalışanı Leslie Raff da, "Söz konusu eser bizim en güncel parçamız" yorumunu yaptı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.07.04 16:57 - Son Güncellenme: 2024.07.04 17:04 - CUMHURİYET
A