Özgür Özel, Sinan Ateş davası hakkında açıklama yaptı

Özgür Özel, Sinan Ateş davası hakkında açıklama yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Sincan Cezaevi Kampüsü önünde Sinan Ateş davasıyla ilgili açıklama yaptı. Özel, "Tetikçi ve azmettirici bellidir" ifadesinde bulundu.

2024.07.01 11:00 - Son Güncellenme: 2024.07.01 11:51 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Özgür Özel, Sinan Ateş davası hakkında açıklama yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Sincan Cezaevi Kampüsü önünde Sinan Ateş davasıyla ilgili açıklama yaptı.

Özgür Özel'in açıklamalarından satır başları şöyle;

Dava yarım bir iddianame olarak görülmektedir.

Bu cinayetin sıradan bir cinayet olarak kalmasına asla izin vermeyeceğiz.

Tetikçi ve azmettirici bellidir.

Ayşe Ateş ve evlatları adalete ulaştık diyene kadar biz  onların yanında oturmaya devam edeceğiz. Kendilerine bugün verilen yeni vazifeyi yerine getirmeye çalışan bir tetikçi ve azmettiriciyle birlikteydik. Ettiği telefonları hatırlamayan aldığı talimatları hatırlamayan görüştüğü kişileri hatırlamayan ama birilerinin bağlantısını ortadan kaldırmak için yeni şeyler hatırlayan bir tetikçi ve azmettirici gördük. Ases azmettiricilerle bağı ortadan kaldırmak için üst düzen bir çaba gördük. Bunu herkes görüyor, bu işin peşini bırakmayacağız, tüm hukuki süreci takip edeceğiz.

Günü geldiğinde kimse kral çıplak demiyorsa biz diyeceğiz. ama o iki evladı gözü yaşlı eşi ve Türkiye'de siyaset yapıp, siyasi duruşundan dolayı endişe duyan kimsenin benim donum Sinan Ateş gibi olur diye korkmasına izin vermeyeceğiz.

Türkiye'yi ise boğmaya çalışıyorlar, bundan sonrası için gözdağı vermeye çalışıyorlar, buna sessiz kalınmayacak. Herkes bundan emin olsun."

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2024.07.01 11:00 - Son Güncellenme: 2024.07.01 11:51 - HABER MERKEZİ
A