Puff Daddy'ye bir dava daha! Seks ticaretiyle suçlanıyor

Puff Daddy'ye bir dava daha! Seks ticaretiyle suçlanıyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Puff Daddy hakkındaki skandal iddialar bitmiyor. Bu defa da bir yetişkin filmleri yıldızı, Puff Daddy'ye dava açtı. Ünlü şarkıcı seks ticareti ile suçlanırken, bu dava hakkında açılan onuncu dava oldu.

2024.07.04 10:07 - Son Güncellenme: 2024.07.04 10:08 - Magazin - SÖZCÜ
A
Puff Daddy'ye bir dava daha! Seks ticaretiyle suçlanıyor

Geçtiğimiz kasım ayında eski sevgilisi Cassanda Ventura tarafından şiddet, taciz gibi birbirinden şoke edici suçlamaların hedefinde olan Puff Daddy, o zamandan beri gündemden düşmüyor.

Sean Diddy Coms olarak da bilinen ünlü şarkıcı, şimdiye kadar tüm suçlamaları reddetse de geçtiğimiz haftalarda Ventura'ya uyguladığı şiddetin görüntüleri ortaya çıkmış ve izleyen herkesi şoke etmişti.

Evlerine baskın düzenlenen, iddiaları reddeden, Ventura'ya uyguladığı şiddet görüntüleri ortaya çıkınca bir özür videosu yayınlayan Combs, bir süredir sessizliğini korurken yeni bir dava haberi daha geldi.

Adria English isimli yetişkin filmleri yıldızı bir kadın, Diddy'nin düzenlediği partilerde konuklarla seks yapması için kendisine para ödendiğini iddia ederek dava açtı. Davayı 3 Temmuz Çarşamba günü açan Adria English, Combs'ta ilk kez 2004 yılında işe alındığını ve zamanla seks ticaretine yatkın hale getirildiğini iddia ediyor.

TÜM İDDİALARI REDDETTİ

Combs'un avukatı Jonathan Davis ise iddiaları reddederek şunları söyledi: "Ne kadar dava açılırsa açılsın bu, Bay Combs'un kimseye cinsel saldırıda bulunmadığı veya seks kaçakçılığı yapmadığı gerçeğini değiştirmeyecek. Herkesin, herhangi bir gerekçeyle ve hiçbir delil olmaksızın dava açabileceği bir dünyada yaşıyoruz. Neyse ki gerçeği bulmak için adil ve tarafsız bir süreç mevcut ve Bay Combs, mahkemede bu ve diğer asılsız iddialara karşı galip geleceğinden emin."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.07.04 10:07 - Son Güncellenme: 2024.07.04 10:08 - SÖZCÜ
A