Tanju Özcan o fenomene sert çıktı!

Tanju Özcan o fenomene sert çıktı!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Afrika Çad doğumlu sosyal medya fenomeni Çorumlu Amir'in paylaştığı videoya sert çıktı. 

2024.05.10 16:09 - Son Güncellenme: 2024.05.10 16:24 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Tanju Özcan o fenomene sert çıktı!
00:30 Tanju Özcan o fenomene sert çıktı!

İLGİLİ VİDEO

Tanju Özcan o fenomene sert çıktı!

Çorumlu Amir olarak tanınan sosyal medya fenomeni Amir Zakaria, Karabük Üniversitesi'ndeki HIV-HPV iddiaları ardından dikkat çeken bir video yayınladı. Videosunda "Hayalin küçük mü, büyük mü? Büyükse tabii ki Karabük Üniversitesi. Biz çikolata renkli arkadaşlarımızla seni Karabük Üniversitesi'ne bekliyoruz" diyen Zakaria'nın o videosuna Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sert çıktı. 

Özcan'ın o videoya dair sözleri şu şekilde;

"Bu videoyu çeken zevzeğe bir önerim var. Sen bence çikolota renkli kardeşlerini Karabük'e değil Bolu'ya davet et. Farklı bir eğitim istiyorsanız, biz Bolu üniversitesi ile bir protokol yaptık. Bu kapsamda size itfaiyecilik eğitimi vereceğiz. O kalın tutulamaz denilen itfaiye hortumunu nasıl kavrayacağınızı anlatarak derse başlıyoruz.

Merak etmeyin bu kısa süreli eğitimimiz hayatınıza çok renk katacak. Tepemin tasını attırmayın aynı eğitimi Karabük üniversitesinde de veririm. Terbiyesiz adam."

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.05.10 16:09 - Son Güncellenme: 2024.05.10 16:24 - HABER MERKEZİ
A