Çetin Sabırlı

Çetin Sabırlı

Medya buluşmasında volkanik patlama...

2024.04.26 20:32 - Son Güncellenme: 2024.04.26 20:32
A

Bursaspor yönetiminin "Medya Buluşmaları" olarak adlandırdığı bilgilendirme toplantısındaki yerimiz aldık.

Bursaspor yönetimi kongre öncesi iyi hazırlanılmş bir toplantı gerçekleştirdi. Doğal toplantı formatı ilerledikçe sorumlu oldukları alanları detaylı bir şekilde anlattıktan sonra, soru cevap kısmına geçildiğinde volkanik patlamalar olmaya başladı.

Önceki yazımda kişisel fikrimi yazdığım üzere, Divan Kurulunun yerel yönetimler ziyaretlerinin hiç de öyle koordinasyonlu bir şekilde gerçekleşmediğini yönetimin ifadelerinden anladık. Özellikle başkan Sinan Bür açtı ağzını yumdu gözünü.

Öyle bir olayı anlattı ki ağzımız açık kaldı. Birkaç ay önce Özlüce Tesislerinde gerçekleşen taraftarlarla buluşma organizasyonuna iştirak eden Mustafa Bozbey'i ifade ederek, neden çağrıldığı ya da neden toplantıya dahil edildiği konusunda Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder'in, Sinan Bür'e sitem ettiği bu konuda siyaseten zor durumda kalınacağını ifade etmiş.

"Bana bunları söyleyen Galip Sakder, bizimle istişare etmeden ziyaretler yapıyor ve şahsiyetli bir yönetim oluşturmak için çalışıyorlarmış" diyerek üzüntülerini dile getirdi.

Ardından Recep Günay yönetiminde bir kişinin kulüp taşınmazı ile ilgili kira geliri konusunda dava açtıkları söylendi.

Tekrar yöneticilerin ayrı ayrı yaptıkları icraat ve mali durum bilgilendirmelerine dönecek olursak, kongreden bu yana değişen bir şey olmadığı görüldü. Borç 1,5 milyon TL civarında, tahta kapalı, benzinlik satışa çıkartılmış, FIFA dosyaları aynen bekliyor ve gelirler 0 (sıfır) düzeyine gelmiş. Bu bilgiler ışığında henüz randevu taleplerine cevap verilmediğini ve Enes Çelik önderliğinde bir yönetim kurma çalışmalarının kulaklarına geldiğini ifade eden mevcut yöneticilerin gardının düştüğüne tanıklık ettim.

Bize de iletilen bir kulus bilgisini sizlerle paylaşmak istiyorum. Kongre yaklaştıkça çalışma yapanların sayısı da artmaya başladı. Av. Levent Dönertaş ve iş insanı Ayhan Turan bir dizi görüşmeler yaparak, gelir kaynakları ve bazı projeler hazırlığında oldukları bizlerle paylaşıldı. Muhtemelen Mustafa Bozbey ile randevu isteme sürecine girdikleri ifade edildi.

Önümüzdeki günlerde bir kaç grup çalışmasının daha gündeme gelebileceğini de öngörmemek mümnün değil. Hareketli günler başladı ancak Bursaspor'un lehinde sonuçların doğması en büyük dileğimiz.


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları