Fatma Zühre Doğan

Fatma Zühre Doğan

Yılın ilk Güneş Tutulması

2024.04.07 12:44 - Son Güncellenme: 2024.04.07 12:44
A

8 -14 NİSAN 2024 HAFTASI BURÇLARA GENEL BAKIŞ

Pazartesi günü Ay Koç burcunda ve yılın ilk Güneş Tutulması saat 21.20 de Güneşin yücelme derecesinde gerçekleşecek. Salı gününe  akşam kadar Ay Koç Burcunda olacak. Güneş tutulmaları da Ay tutulmaları gibi hayatımızı uzun dönemli yaklaşık altı aylık süreci kapsar ve daha önceki Koç Güneş tutulmasında yaşadığımız olaylarla bağlantılıdır. Yeniay zamanları olan Güneş Tutulmaları yeni oluşumlara başlamak için uygun zamanlardır. Ay Koç burcunda olduğu zamanlar daha girişken ve enerjik olacağımız yeni başlangıçların olacağı Merkür'ün 3 Nisanda retroya girdiğini hesaba katarsak düşünerek hareket etmekte fayda var. Bayramın ilk günü Salı günü akşam saatlerinde Boğa burcuna geçen Ay Perşembe günü gün ortasına kadar Boğa burcunda olacak. Sakin hayattan tat alacağımız keyifli huzurlu Bayramlar diliyorum. Perşembe Cuma ve Cumartesi günleri Ay İkizler burcunda olacak. Ay ilk açsını Plüto ile yapacak.  İletişim konuları ön planda ve Ay ile Venüs olumlu açısından sonra Ay Mars karesi duygusal hassasiyetlere söylediklerimize dikkat. Cumartesi günü Ay ile Güneşin olumlu açısı otorite figürleriyle iyi akışı gösterirken, aynı zamanda Ay Neptün karesi duygusal olarak hassas olabiliriz. Pazar günü Ay Yengeç Burcunda Ay Jüpiter ve Mars ile olumlu açısı ani beklenmedik olaylar ve cesur almamız gereken kararlarla karşı karşıya kalabiliriz. Bu hafta nasıl geçecek burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemler ve fiziksel aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kadar para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise para ile ilgili konular gündeme gelebilir.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu ise kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz. Hafta sonu ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Hafta sonu ise iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Hafta sonu ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri Aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri Aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise Aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları