Fatma Zühre Doğan

Fatma Zühre Doğan

Yılın ilk ay tutulması geliyor

2024.03.24 12:30 - Son Güncellenme: 2024.03.24 12:30
A

Haftaya Güneş Koç Ay Terazi 5 derecesinde karşıtlığı ile Terazi Dolunay enerjisinin yoğun olduğu önemli zaman dilimindeyiz. Bu yılın ilk ay tutulması. Önemli kararların alınacağı altı aylık süreci ve Terazi burcu konularını kapsayan Hak, adalet, eşitlik, hukuk, estetik, güzellik konularının yanında özellikle ilişkilerde tamam mı devam mı?  Soruları gündemimizi meşgul edecek. Hafta geneline baktığımızda Ay Güneş karşıtlığına eşlik eden Kuzey ve Güney Ay düğümü dönüşümsel, kadersel süreçlere işaret ediyor. Pazartesi günü Terazi burcunda iletişim ve ilişkiler konularında dengeyi arayacağımız Ay çarşamba günü burç değiştiriyor ve Akrep Burcuna geçiyor. Bu süreçte derinleşebilir yeni bilgiler edinebiliriz.

Akrep burcundaki Ay ilk açısını sırasıyla Mars, Satürn ve Neptün'le yapacak. Duygusal açıdan rahat ve enerjik hissedeceğimiz öğle saatlerinden sonra akşam saatlerine doğru baskı altında hissedebilir, su ile ilgili konularla gündeme gelebilir. Cuma günü Akrep Burcundaki ay akşam saatlerinde burç değiştirip, Yay Burcundaki seyrine pazartesi gününe kadar devam edecek. Cumartesi günü akşam saatleri ayın Güneş, Merkür, Kuzey Ay Düğümü ve kiron ile olumlu açıları iletişim ve otorite figürleriyle ilişkilerde daha iyi akışı gösterirken Mars ve Neptün zorlayıcı açısı duygusal ani tepkilere hayal kırıklıklarıyla karşı karşıya gelinebilir lakin olaylara daha ılımlı yaklaşacağımız enerjimizi artacağı yöne kanalize edebiliriz Genel olarak bu hafta tutulmanın etkisiyle oldukça haraketli bu hafta Burçlara baktığımızda neler bekliyor?

Gelin hep birlikte Burçlarınızı inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi Salı ve çarşamba günü Ay Tutulmasının etkisinin devam ettiği tam da tutulma teması olan ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Perşembe ve cuma günü borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta Sonu yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi Salı ve çarşamba günü Ay Tutulmasının etkisinin devam ettiği etkilediği konular çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe Cuma ve günü ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta Sonu borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi Salı ve çarşamba günü Ay Tutulmasının etkisinin devam ettiği etkilediği konular hobileriniz, varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma  günü çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta Sonu ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi Salı ve çarşamba günü Ay Tutulmasının etkisinin devam ettiği etkilediği konular aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Perşembe ve Cuma  günü hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Hafta Sonu çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi Salı ve çarşamba günü Ay Tutulmasının etkisinin devam ettiği etkilediği konular yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günü aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Hafta Sonu hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi Salı ve çarşamba günü Ay Tutulmasının etkisinin devam ettiği etkilediği konular para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Perşembe ve cuma günü yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Hafta Sonu aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi Salı ve çarşamba günü Ay Tutulmasının etkisinin devam ettiği etkilediği konular kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günü para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Hafta Sonu yakın yerlere seyahatler, kardeşlerle ilgili mevzular, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi Salı ve çarşamba günü Ay Tutulmasının etkisinin devam ettiği etkilediği konular perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Perşembe ve cuma günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Hafta Sonu para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar Pazartesi Salı ve çarşamba günü Ay Tutulmasının etkisinin devam ettiği etkilediği konular kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Perşembe ve cuma günü perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Hafta Sonu kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi Salı ve çarşamba günü Ay Tutulmasının etkisinin devam ettiği etkilediği konular kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Hafta Sonu perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi Salı ve çarşamba günü Ay Tutulmasının etkisinin devam ettiği etkilediği konular yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta Sonu kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi Salı ve çarşamba günü Ay Tutulmasının etkisinin devam ettiği etkilediği konular borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günü öğle saatlerine kadar yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir. Hafta Sonu kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları