Arsenal'den sonra Manchester United'da peşinde!

Arsenal'den sonra Manchester United'da peşinde!

Arsenal ve Borussia Dortmund'un ardından İngiliz devi Manchester United'ın da Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine bağlamak istediği ileri sürüldü.

2024.06.30 09:45 - Son Güncellenme: 2024.06.30 09:47 - Spor - ENSONHABER
A
Arsenal'den sonra Manchester United'da peşinde!

Süper Lig'de geride bıraktığımız 2023-2024 sezonunu topladığı 99 puanla ikinci sırada noktalayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarına başlayan sarı-lacivertlilerde savunma oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'na teklifler gelmeye devam ediyor.

ManU gündemine aldı

Manchester United, A Milli Takımımız ile etkileyici perfomans sergileyen Ferdi Kadıoğlu için devreye girdi.

24 yaşındaki futbolcunun EURO 2024 performansı Avrupalılar tarafından mercek altına alındığı ve Arsenal'in ardından ManU'nun da Ferdi'yi kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdığı aktarıldı.

Fenerbahçe ve A Milli Takım'da ilk tercih

Hem Fenerbahçe'de gösterdiği istikralı perfomansla hem de A Milli Takım'da Montella'nın ilk tercihi olduğuna vurgu yapılan haberde, turnuva sonrası Avrupa'nın dev takımlarının Ferdi için kıyasıya bir rekabet içerisine gireceğine dikkat çekildi.

Dortmund'un teklifi 30 milyon euro

Almanya Bundesliga'nın güçlü takımlarından Borussia Dortmund'un da gelecek sezon şampiyonluk için Bayer Leverkusen ve Bayern Münih gibi takımlara meydan okuyabilecek bir savunma hattı için Kadıoğlu'nu transfer etmek istediği bilgisi paylaşıldı.

Nuri Şahin yönetimindeki sarı siyahlıların, Fenerbahçe'ye 30 milyon euro teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.

51 maça çıktı

Geride bıraktığımız sezon toplam 51 maça çıkıp 4324 dakika sahada kalan milli futbolcu 3 gol, 5 asistlik skor katkısı vermişti.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2024.06.30 09:45 - Son Güncellenme: 2024.06.30 09:47 - ENSONHABER
A