Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutladı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutladı

Bursa'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla denizciliğin gelişiminde katkı sağlayanlara teşekkür ederken herkesin bayramını kutladı.

2024.07.01 12:58 - Son Güncellenme: 2024.07.01 15:44 - Bursa Bölge - MAHMUT VURAL
A
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutladı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Bursa'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Mudanya Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Bursa büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa BozbeyMudanya Kaymak Ayhan Terzi, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Katılımın ilgiyle takip edildiği etkinliği sosyal medya hesabında paylaşan Başkan Bozbey, etkinliğin içeriği hakkında bilgiler verirken herkesin bayramını kutladı.

Başkan Bozbey, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı Mudanya Kaymakamımız Ayhan Terzi, Mudanya Belediye Başkanımız Deniz Dalgıç ve hemşehrilerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladık. Bando eşliğinde kortej, yüzme yarışması, yelken yarışması ve geleneksel yağlı direk yarışmasını izledik. Katılan tüm sporcularımızı kutluyorum. Bu bayram vesilesiyle denizciliğimizin gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, denizlerimizin özgürlüğünün simgesi olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutluyorum"

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.07.01 12:58 - Son Güncellenme: 2024.07.01 15:44 - MAHMUT VURAL
A