Bursa'da kör noktadan önüne çıkmasıyla tırın çarptığı otomobil ters yöne döndü

Bursa'da kör noktadan önüne çıkmasıyla tırın çarptığı otomobil ters yöne döndü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ana yol üzerinde tırın çarptığı otomobil savrularak ters yöne döndü. Yaralanmanın yaşanmadığı kazada olası bir facia daha ucuz atlatılırken aynı tip kazaların sürekli olarak yaşanması, tırların kör noktasından geçiş yapmanın tehlikesini ortaya koyuyor.

2024.07.01 11:07 - Son Güncellenme: 2024.07.01 11:17 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa'da kör noktadan önüne çıkmasıyla tırın çarptığı otomobil ters yöne döndü

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Kaza bugün saat 10.30 sıralarında Orhangazi - Gemlik ana yolu üzeri terminal yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Gemlik istikametine seyir halinde olan bir otomobil sağından geçmeye çalıştığı tırın kör noktasından kendisine çarpması sonucu savrulup Yalova istikametine doğru ters yöne döndü.

Otomobile çarptığını farkeden sürücü tırı durdurup aşağı indi. Şans eseri araç içinde tek bulunan sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan trafikte daha öncede tırların kör noktalarından geçiş yapılması ile meydana gelen kazalar dikkat çekerken, tır sürücüleri diğer araç sürücülerini, sağdan geçmek istedikleri zaman fazla yaklaşmamalarını ve kör noktada kendilerini göremediklerini söyleyip bu konuda daha dikkatli olmaları konusunda dikkatli olmaya davet ediyor.

Bilindiği üzere tırların bir çoğunun sağ kapısında kör nokta olduğunu ifade eden yazılar bulunuyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.07.01 11:07 - Son Güncellenme: 2024.07.01 11:17 - FATİH MISIR
A