Bursa'da kuralsız sürücülere ceza yağdı!

Bursa'da kuralsız sürücülere ceza yağdı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde ilçe emniyet müdürlüğü tarafından ilçenin farklı noktalarında sık sık yapılan uygulamalar devam ediyor. Bu akşam yapılan denetimlerde ise kurallara uymadığı tespit edilen çok sayıda araç sürücüsüne binlerce TL trafik cezası uygulanırken, plakasız ve eksik evraklı araçlar otoparka çektirildi. Orhangazi'de yapılan trafik denetimlerin artarak devam edeceği bildirildi.

2024.06.29 00:57 - Son Güncellenme: 2024.06.29 01:19 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa'da kuralsız sürücülere ceza yağdı!

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Orhangazi'de ilçe emniyet müdürlüğü tarafından, halkın huzur ve güvenliğini korumak adına yapılan denetimler devam ediyor. 

Özellikle gece saatlerinde kentin farklı noktalarına kurulan denetim noktalarında durdurulan araçların kurallara uygun olup olmadığına bakılırken, sürücüler üzerinde ise alkol, ehliyet ve eksik evrak kontrolleri yapılıyor. 

Bu akşam ise göl yolu üzerinde çok sayıda trafik ve asayiş polisinin katılımı ile yapılan denetimlerde 200 araç ve 450 şahıs şahıs kontrol edilirken alkol, ehliyetsiz sürücü, sis farı, yüksek müzik, eksik evrak  gibi kural dışı olduğu tespit edilen araç sürücülerine toplamda 355 bin 578 TL cezai işlem uygulandı.

Yapılan denetimlerde alkollü olduğu tespit edilen 5 sürücünün ehliyetine el konuldu, çok sayıda plakasız motosiklet çekici ile otoparka çektirildi.

Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Orhangazi'de halkın, huzur sağlık ve güvenliğini bozan her türlü eylem ile suça karşı, denetimlerin titizlik ile kararlı bir şekilde devam edeceği bildirildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.06.29 00:57 - Son Güncellenme: 2024.06.29 01:19 - FATİH MISIR
A