Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Yaz Spor Okulları açılışına katıldı

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Yaz Spor Okulları açılışına katıldı

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gerçekleştirdiği Gençlik ve Spor Bakanlığı ücretsiz Yaz Spor Okulları açılış programına katıldı.

2024.07.01 16:26 - Son Güncellenme: 2024.07.01 16:41 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Yaz Spor Okulları açılışına katıldı

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş'ın konuşmasından satır başları şu şekilde;

Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz tatilini daha verimli ve eğlenceli geçirmelerini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün gerçekleştirdiği Gençlik ve Spor Bakanlığı ücretsiz Yaz Spor Okulları açılış programına katıldık.

Basketbol, voleybol, hentbol, tenis, eskrim, judo, masa tenisi, bisiklet, cimnastik, güreş, taekwondo, halter, fitness, su topu, okçuluk, badminton, karate ve atletizm branşlarında eğitim alacak çocuklarımız, hem fiziksel hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak aktivitelerle dolu dolu bir yaz geçirecekler. 🏀 🏐 🥎 🎾 🏓 🚲 🥋 🏃 🤺 🤽🏻‍♂️ 🏹 🏸

Yaz Spor Okulları vesilesiyle çocuklarımız yeteneklerini keşfederken aynı zamanda dayanışmayı, paylaşmayı ve birlikte mücadele etmeyi de öğrenecekler.

Sporun birleştirici ve geliştirici gücüne inanıyor ve çocuklarımızın geleceğe daha sağlıklı ve bilinçli bireyler olarak hazırlanmasına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.

Zihnen ve bedenen kendilerini geliştirmeleri için açılan Yaz Spor Okulu Kurslarına katılan tüm genç sporcularımıza başarılar diliyor, onları destekleyen ailelerine ve eğitim verecek antrenörlerimize teşekkür ediyorum.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2024.07.01 16:26 - Son Güncellenme: 2024.07.01 16:41 - HABER MERKEZİ
A