Fenerbahçe imkansıza oynuyor! Beşiktaş'ın eski yıldızını getiriyor

Fenerbahçe imkansıza oynuyor! Beşiktaş'ın eski yıldızını getiriyor

Fenerbahçe, gelecek sezon için heyecan verici adımlar atmaya devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde transfer çalışmalarını hızlandıran sarı-lacivertliler, dünya yıldızını kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

2024.06.27 14:16 - Son Güncellenme: 2024.06.27 14:18 - Spor - ENSONHABER
A
Fenerbahçe imkansıza oynuyor! Beşiktaş'ın eski yıldızını getiriyor

Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de büyük bir performans sergileyerek puan rekoru kırdı, ancak şampiyonluk yolunda istedikleri sonuca ulaşamadı.

Sarı-lacivertli ekip, yeni sezonda bu başarıyı taçlandırmak ve 10 yıllık şampiyonluk hasretini sonlandırmak için harekete geçti.

Jose Mourinho'nun liderliğindeki Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi ve özellikle hücum hattını güçlendirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Takım, forvet bölgesindeki eksikliği gidermek adına büyük bir adım attı.

Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmaya hazırlanıyor...

Beşiktaş'ın eski yıldızına kanca!

Fenerbahçe, yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip eski Beşiktaşlı ve futbolseverlerin sevgilisi haline gelen Anderson Talisca için harekete geçti.

Henüz Al Nassr ile doğrudan temas kurulmadığı belirtilse de, yakın zamanda bu yönde bir girişimde bulunulabileceği konuşuluyor.

Suudi Arabistan ekibi Talisca'nın ayrılığına olumlu yaklaşıyor ve oyuncunun sözleşmesi 2026 yılına kadar devam etmesine rağmen tekliflere açık olduklarını belirtiliyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2024.06.27 14:16 - Son Güncellenme: 2024.06.27 14:18 - ENSONHABER
A