MasterChef yarışmacısı Esra: Babam 2. kattan atladı

MasterChef yarışmacısı Esra: Babam 2. kattan atladı

Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yer aldığı MasterChef yarışmasının yeni bölümü yayınlandı. Yarışmaya katılan Esra, 6 Şubat depremlerinde ailesinin yaşadığı zorlukları anlattı. Esra, yaşadıklarını anlatırken kendini ağlamamak için zor tuttu.

2024.06.30 01:24 - Son Güncellenme: 2024.06.30 01:25 - Güncel - MİLLİYET
A
MasterChef yarışmacısı Esra: Babam 2. kattan atladı

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü yayınladı.

Yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

'ANNEANNEM BUNU BENİM ÇEYİZİME VERMİŞTİ'

Anneannesinin annesinin önlüğüyle yarışmaya katılan Eda, "40 - 45 yıldan fazladır. Çok eskidir. Hatta üstünde yağ kokuları bile durur. Anneannem bunu benim çeyizime vermişti ama ben kariyer düşündüğüm için bunu böyle giyerim." dedi.

'MASTERCHEF KUPASIYLA DOLDURMAK İSTİYORUM'

İddialı sözlerle şeflerin dikkatini çeken Cihan hedeflerini şu sözlerle anlattı:

Hedeflerim, amaçlarım var. Yaklaşım 3- 4 yıldır mesleğe uzağım. Herkesin kendi için yaptığı, savaştığı ya da değer verdiği bir hikayesini herhangi bir yerine dövme yaptırır. Güzel bir hikaye yazar. Ben buraya gelmeden 3 ay önce koluma çerçeve dövmesi yaptırdım. Ben bu çerçevenin içini MasterChef kupasıyla doldurmak istiyorum. En büyük hedefim bu. Sonlara kaldığımın farkındayım. İddialıyım. Ben buraya bütün her şeyimi bırakarak geldim. Bunu yapmak zorundayım.

'BABAM 2. KATTAN ATLADI'

Esra, 6 Şubat depremlerinde yaşadıklarını anlatırken ağlamamak için kendini zor tuttu. Esra, şu ifadeleri kullandı:

Babam enkazdan kendi çabalarıyla çıktı. Antakya depremindeydi kendisi. Çok sayıda yakınımızı kaybettik. Babam en son ailemizden 67 kişinin hayatını kaybettiğini söylemişti. Sonrasında duymak istemiştim daha. Babam bir boşluk buluyor enkazda, bir pencerenin içinden 2. kattan aşağıya atlıyor. Kendi çabalarıyla, o da bir mucizevi. Benim bu yarışmaya katılmama eşim vesile oldu. Aldım telefonu babamı aradım. Babama yarışmaya katılacağımı söylediğimde, 'Ben sana güveniyorum, git. Belki umudum yeşerir' dedi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.06.30 01:24 - Son Güncellenme: 2024.06.30 01:25 - MİLLİYET
A