Bursa'da gece yarısı yaralı martıya hayat oldular

Bursa'da gece yarısı yaralı martıya hayat oldular

Gemlik sahilinde gece yarısı kanadı kırık halde can havliyle sokak hayvanlarından kaçan yaralı yavru martıyı ölüme terk etmeyen iki arkadaş belediye ekiplerini aradı. Yakaladıkları martıyı Başkanlık binası önüne getiren hayvanseverler, tedavi altına alınmak üzere Gemlik Belediyesi nöbetçi ekiplerine teslim etti. 

2024.07.02 11:28 - Son Güncellenme: 2024.07.02 11:54 - Bursa Bölge - SEMA AYGIN
A
Bursa'da gece yarısı yaralı martıya hayat oldular
00:34 Bursa'da gece yarısı yaralı martıya hayat oldular

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da gece yarısı yaralı martıya hayat oldular

WhatsApp ihbar hattımıza gelen bilgiye göre; Doktor Ziya Kaya Mahallesi'nde Fatih Gören, mesai bitiminde canının derdine düşen yaralı martıyı fark etti. Henüz uçamadığı anlaşılan ve uğradığı bir talihsizlik sonucu kanadı kırıldığı görülen yavru martı, uzun uğraşlar sonucu yakalandı. 

SAAT 04:00'A KADAR MARTI MESAİSİ

Yaralı yakalanabilen martının bildirilmesi ile birlikte Gemlik Belediyesi ekipleri harekete geçti. Kurye sepetinde can güvenliği sağlanan martıyı saat 04:00 sıralarında Gemlik Belediyesi nöbetçi ekipleri, kurtarma aracı eşliğinde teslim aldı. 

GÖREN: GEMLİK BELEDİYESİ İLE GURUR DUYDUM

"Bizler yaralı martıyı yakalayarak vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Ancak Gemlik Belediyesi de bir dediğimizi iki etmedi, gece yarısı saat dörtte ekipleri hazırdı. Gurur duydum. Önemli olan bir canın kurtulması. Bu dönemlerde Gemlik'in dört bir yanında henüz uçamayan yavru martıları görüyoruz. Bu şehir bizim olduğu kadar onların da" diyen hayvansever işletme müdürü, başta ilgili birim emekçileri olmak üzere Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren ve ekibine teşekkür etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.07.02 11:28 - Son Güncellenme: 2024.07.02 11:54 - SEMA AYGIN
A