Gökhan Türkmen'den Bursa'da muhteşem final

Gökhan Türkmen'den Bursa'da muhteşem final

Türk pop müziğinin sevilen seslerinden biri olan Gökhan Türkmen, özel olarak hazırladığı repertuvarıyla Bursalılara unutulmaz anlar yaşattı.

2024.06.30 10:09 - Son Güncellenme: 2024.06.30 10:20 - Bursa Bölge - GÜRKAN DURAL
A
Gökhan Türkmen'den Bursa'da muhteşem final

GÜRKAN DURAL / BURSADA BUGÜN

Jolly Joker Bursa'nın sezon finalinde sahne alan Gökhan Türkmen, geçmişten günümüze dillere pelesenk olan şarkılarını seslendirdi. Aşk şarkılarıyla bezenmiş repertuvarında 'Büyük İnsan', 'Bir Öykü', 'Sen İstanbulsun' ve 'Çatı Katı' gibi liste başı şarkılarına yer veren Türkmen, son dönemlerde büyük ilgi gören 'Aşk' adlı çalışmasının performansıyla da beğeni topladı.

Konserin ilk bölümünde düşük tempolu şarkılarını seslendirerek kalplere dokunan ünlü sanatçı, ikinci bölümden itibaren temposu daha yüksek ve canlı performanslara özel olarak hazırlanan ritimlerle ahenk oluşturan 'Dene' gibi şarkılarıyla sevenlerine eğlence dolu anlar yaşattı. Bursa'da olmaktan ötürü mutluluk duyduğunu ifade eden Türkmen, kendilerine ilgi göstererek mekanı dolduran dinleyicilerine de teşekkür etti. Sahnedeki samimi ve sempatik tavırlarıyla da dikkati çeken Gökhan Türkmen, pek çok şarkıda sözü dinleyicilerine de bırakarak sevenleriyle bütünlük sağladı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.06.30 10:09 - Son Güncellenme: 2024.06.30 10:20 - GÜRKAN DURAL
A