Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı nişanlısı belli oldu!

Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı nişanlısı belli oldu!

En Hamarat Benim'in ünlü sunucusu Kadir Ezildi, nişanlanıyor. Ünlü sunucunun sır gibi sakladığı nişanlısının "Canlar Cananı Muhammed " ilahisini söyleyerek tanınan fenomen Fırat Türkmen'in kız kardeşi Gamze Türkmen olduğu ortaya çıktı.

2024.07.02 19:24 - Son Güncellenme: 2024.07.02 19:24 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı nişanlısı belli oldu!

TGRT'nin haberine göre, "Temizlik Avcıları" programıyla tanınan ve daha sonra En Hamarat Benim programlarıyla tanınan Kadir Ezildi evlilik hazırlıklarına başladı. Sosyal medya hesabından nişan hazırlıklarını paylaşan Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı nişanlısının Gamze Türkmen olduğu ortaya çıktı. 

KADİR EZİLDİ KİMİNLE EVLENİYOR?

tgrthaber.com'dan Dilek Ulusan'ın edindiği bilgilere göre; Kadir Ezildi, sosyal medyadan evlilik hazırlıklarına başladı. Sosyal medya hesabından nişan hazırlıklarını paylaşan ünlü fenomen Kadir Ezildi'nin 19 Temmuz'da nişanlanacağı ortaya çıktı. tgrthaber.com'un edindiği bilgilere göre; Nişanlısının kim olduğunu paylaşmayan Kadir Ezildi'nin yakın arkadaşı olan fenomen Gamze Türkmen'in ablasıyla nişanlanacağı ortaya çıktı.

Sık sık Erzurum'a giden Kadir Ezildi'nin bu süreçte aileyle tanıştığı ve bir dönem arasının kötü olduğu Fırat Türkmen ile de barıştığı öğrenildi. 

KADİR EZİLDİ'NİN SEVGİLİSİ GAMZE TÜRKMEN KİMDİR?

Erzurumlu olan Fırat Türkmen, "Canlar Cananı Muhammed " ilahisini söyleyerek tanınmıştır. Kutsal topraklarda söyledikleri ilahilerle de beğeni toplayan Fırat Türkmen'in ablası Gamze Türkmen Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.07.02 19:24 - Son Güncellenme: 2024.07.02 19:24 - HABER MERKEZİ
A