Özhan ailesi geleneksel piknik programında eğlenceye doydu

Özhan ailesi geleneksel piknik programında eğlenceye doydu

Özhan Marketler Zinciri'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği piknik programında bir araya gelen Özhan ailesi, yılın stres ve yorgunluğunu attı.

2024.06.27 14:38 - Son Güncellenme: 2024.06.27 14:38 - Bursa Bölge - BÜLTEN
A
Özhan ailesi geleneksel piknik programında eğlenceye doydu
02:19 Özhan ailesi geleneksel piknik programında eğlenceye doydu

İLGİLİ VİDEO

Özhan ailesi geleneksel piknik programında eğlenceye doydu

Çalışanları ile olan bağlılığını "Özhan ailesi" olarak tanımlayan Özhan Marketler Zinciri, bu yıl da tüm çalışanlarını geleneksel olarak düzenlediği piknik programında bir araya getirdi. Hamidiye Teknik Meslek Lisesi'nde iki gün boyunca devam eden piknik, tam bir şenlik havasında geçti. 

Programda aynı zamanda eğlenceli etkinlikler de gerçekleştirildi. Şapka yarışması, bil bakalım, mayın yarışması, borularla top taşıma gibi eğlenceli yarışmaların da olduğu piknik renkli görüntülere sahne oldu. 

Etkinlikte tüm yarışma birincileri, sürpriz hediyelerini Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan'dan alırken Özhan Marketler Zinciri bünyesinde 15, 20, 25 ve 30'uncu yılını tamamlayan çalışanlara teşekkür plaketi takdim edildi.

Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, "Bugün Özhan Marketler Zinciri olarak geleneksel pikniğimizi gerçekleştirdik. Birbirinden güzel yarışmalarla birlikte çok güzel ve keyifli zaman geçirdik. Aynı şekilde 15, 20, 25 ve 30'uncu yılını tamamlayan arkadaşlarımıza plaket ve ödüllerini takdim ettik. İnşallah önümüzdeki dönemde de Özhan Marketler Zinciri olarak büyümeye devam edeceğiz. Yakın zamanda açacağımız Kayapa şubesinde de Özhan dostlarına hizmet etmeyi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.06.27 14:38 - Son Güncellenme: 2024.06.27 14:38 - BÜLTEN
A