Puff Daddy skandal taciz iddialarından sonra paylaşımlarını sildi

Puff Daddy skandal taciz iddialarından sonra paylaşımlarını sildi

Son aylarda taciz iddialarıyla gündeme gelen ve hatta evi basılan Puff Daddy'den şaşırtan bir hamle geldi.

2024.06.25 18:32 - Son Güncellenme: 2024.06.25 18:33 - Magazin - CUMHURİYET
A
Puff Daddy skandal taciz iddialarından sonra paylaşımlarını sildi

Müzik dünyasının kralı olarak görülen dünyanın en ünlü rapçilerinden Puff Daddy, bir süredir kan donduran taciz iddialarıyla dikkat çekiyor.

Sean "Diddy" Combs olarak da bilinen rapçi, başta eski sevgilisi Cassie olmak üzere pek çok kadının taciz ve şiddet iddialarının odağında. Son olarak Puff Daddy, 2016 yılında eski kız arkadaşı Casandra "Cassie" Ventura'ya saldırdığı görüntülerin ortaya çıkmasının ardından yayınladığı özür videosu da dahil olmak üzere Instagram hesabındaki tüm gönderileri sildi.

54 yaşındaki Diddy, cinsel istismar suçlamalarının ardından Los Angeles ve Miami'deki malikanelerine baskın da düzenlenmişti. Diddy, tüm bu süreçte suçlamaların tamamını reddetse de Cassie'ye saldırdığı videonun ortaya çıkmasıyla tüm dünyayı şoke etti. Video sonrası, ünlü rapçi Instagram'dan bir özür videosu yayınlamıştı.

Combs, artık silinen Instagram videosunda gerçekten üzgün olduğunu söylemiş ve eylemlerini bağışlanamaz olarak nitelemişti.

Ancak Combs'a yakın kaynaklar, Combs'un kendiliğinden tüm paylaşımlarını silmeye karar verdiğini ve bunun kendisi ve yönetim ekibi tarafından önceden planlanmış bir karar olmadığını söyledi.

Geçen hafta da Combs, Belediye Başkanı Eric Adams'ın isteği üzerine anahtarını New York City'ye iade etti.

Belediye başkanının ofisi 15 Haziran Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Adams'ın rapçi ve plak yapımcısının 4 Haziran'da New York ve Kaliforniya'daki ofislerine mektup göndermesinin ardından Combs'un anahtarı iade ettiğini söyledi.

Adams mektubunda saldırıdan rahatsız olduğunu belirterek şunları ekledi: "Bu eylemleri şiddetle kınıyorum ve aile içi ve toplumsal cinsiyete dayalı şiddetten sağ kurtulan tüm mağdurlarla dayanışma içerisindeyim."

Bu ayın başlarında Howard Üniversitesi de Combs'a verilen fahri dereceyi iptal etti ve Cassie'nin yer aldığı videonun yayınlanmasının ardından onun adına verilen burs programını sonlandırdı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.06.25 18:32 - Son Güncellenme: 2024.06.25 18:33 - CUMHURİYET
A