Uyuşturucu alışverişi yaparken yakalanan Feyza Civelek'in ifadesi ortaya çıktı

Uyuşturucu alışverişi yaparken yakalanan Feyza Civelek'in ifadesi ortaya çıktı

Yasaklı madde siparişi verdiği torbacıyla evinin önünde yakalanan Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncusu Feyza Civelek'in uyuşturucu skandalıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Civelek'in mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı.

2024.06.30 10:26 - Son Güncellenme: 2024.06.30 10:31 - Magazin - HABER GLOBAL
A
Uyuşturucu alışverişi yaparken yakalanan Feyza Civelek'in ifadesi ortaya çıktı

Kızılcık Şerbeti'nde 'Nilay' karakterini canlandıran 29 yaşındaki Feyza Civelek'in, yasaklı madde siparişi verip, tam torbacıdan alacakken polislere yakalandığı ortaya çıkmıştı. Feyza Civelek'in çevirmeye takılan torbacıya seslenerek, 'Getirdin mi malzemeleri' dediği ifade edilmişti.

Civelek'in uyuşturucu temin etmeye çalıştığı isim olan Selçuk Ç.'nin, "Uyuşturucu veya uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan dava açıldı.

Civelek ise bu dosyada, uyuşturucu maddeyi temin edememesinden dolayı 'tanık' sıfatıyla bulunuyordu. Davanın görüldüğü İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi geçtiğimiz ay, dosyada 'tanık' sıfatıyla yer alan Civelek hakkında zorla getirme kararı çıkarmıştı.

Günaydın'dan Mustafa Sait Özkan'ın haberine göre, Zorla getirme kararı sonrası Civelek'in geçtiğimiz günlerde, yargılamayı yapan İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'tanık' sıfatıyla dinlendiği ortaya çıktı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Uyuşturucu madde siparişi verdiği Selçuk Ç. isimli şahsı tanımadığını öne süren Civelek, "Bir arkadaş marifetiyle numarasını almıştım. Aramızda gönül ilişkisi yoktur. Benim o gün moralim bozuktu, alkol de almıştım. Moralimin bozukluğunun nedenini söylemek istemiyorum. Özel bir sebepti. Alkol kesmeyince uyuşturucu almak istedim" dedi.

"MADDEYİ GETİRİRKEN YOLDA YAKALANMIŞ"

Daha önce de Selçuk Ç. isimli kişiden yasaklı madde aldığını aktaran Civelek, "Ben kendisinden taş yasaklı madde sipariş etmiştim. Fiyatını da ne kadara aldığımı hatırlamıyorum. Bana maddeyi getirirken sanırım yolda yakalanmış. Ben maddeyi teslim alamadım. Gönül ilişkim yoktur. Beraber uyuşturucu almamız falan da söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

MAHKEMEDE 'BİR DAHA KULLANMAYACAĞIM' SÖZÜ VERDİ

Civelek son olarak mahkeme başkanına seslenerek, "Sizlere bir daha bu maddeyi kullanmayacağım hususunda söz veriyorum. Bir daha narkotik madde kullanırsam en ağır cezaya razıyım. İlk ve son kez mahkemelere geldim daha da gelmeyeceğim. Bilgim görgüm bundan ibarettir. Tanıklık ücret talebim yoktur" diyerek sözlerini tamamladı.

Duruşma savcısı, sanık Selçuk Ç.'nin tutukluluk halinin devamına karar verilmesi yönünde görüş bildirirdi. Mahkeme heyeti de sanığın tutukluluk halinin devamına hükmederek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.06.30 10:26 - Son Güncellenme: 2024.06.30 10:31 - HABER GLOBAL
A