Çetin Sabırlı

Çetin Sabırlı

Bayram gelmiş neyimize...

2024.04.07 18:55 - Son Güncellenme: 2024.04.07 18:55
A

Bayram arefesinde, bir bahar gününde hem de pazar günü Bursaspor'un maçı var ve tribünler nerdeyse bomboş. Yazık.. hem de çok yazık.

Sosyal medya da ise maşallah geleceğe dair acayip hayaller ve buna dair bir sürü yazılanlar. Sayısı tribünlerden fazla inanın.

1461 Trabzon takımı geldi, 3 puanı aldı gitti. Maç analizi yapacak değilim. Yanlız genç futbolcu kardeşlerimden bir şey rica edeceğim. Maçın son 5 dakikasını tekrar tekrar izlesinler. Ben sadece bir tiyo vereyim. 33 sırt formalı Hurşit abilerinin yaptıklarına iyi baksınlar.

Bursaspor için 2.Lig serüveni bu gün sona erdi.

Şimdi daha zorlu bir 3.Lig mücadelesi başlayacak.

Başlayacak ama bugünkü havayla gidersek maalesef daha da aşağıları bizi bekliyor olacak. Bu söylediğim sportif anlamda olanı. Daha kabul edilmezini söylemeye dilim varmıyor, parmaklarım yazmak istemiyor.

Mayıs kongresi var. Her fırsatta yazıyoruz. Durumu anlatmaya çalışıyoruz. Dönüp bir baktığımızda her şey aynı ve değişim için en ufak bir kıpırtı göremiyorum.

Görevdeki yönetime ikazlarımızı yapıyoruz. Bakın şurada ligin bitimine 4 hafta kalmış ve takım bir alt lige düşmüş. Ne bir teknik heyet raporu var ne de yönetimin bir hamlesi. Hemen hemen tamamına yakının sözleşmesi bitiyor futbolcuların. Ama genç milli futbolcumuzun satıldığına hiç bir tepki yok. Milli diyorum milli futbolcumuz gitti elimizden. Başka futbolcu gidişleri konusunda inanın çok endişeliyim.

Gelmeyi düşünen başkanlar var onları da yazıyoruz ama oralarda da değişen bir şey yok. Yani anlayacağınız işimiz biraz şansa kalmış gibi görünüyor.  Allah'dan ümit kesilmez diyelim ve bu kısa kongre sürecini olumlu hale getirecek Kent sinerjisini yakalamayı hedefleyelim.

Bu son maçın futbol dışı tek pozitif olayı, yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in takımı yanlız bırakmaması. Beraberindeki heyet ile uzun zamandır yerel yönetimlerin Bursaspor'un yanında görmek güzeldi.


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları