Bursa Büyükşehir Belediyesi, dev ekran etkinliğinin iptal edildiğini duyurdu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, dev ekran etkinliğinin iptal edildiğini duyurdu!

Son günlerde ülkede yaşanan gerilim tırmanmaya başladı. Sokaklara çıkarak protesto eden vatandaşların sayı çoğalırken belediyeler de kendi önlemlerini alıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Avusturya maçında kurulacak olan dev ekran etkinliğinin ülke genelinde yaşanan olaylardan dolayı iptal edildiğini açıkladı.

2024.07.02 15:18 - Son Güncellenme: 2024.07.02 16:55 - Bursa Bölge - MAHMUT VURAL
A
Bursa Büyükşehir Belediyesi, dev ekran etkinliğinin iptal edildiğini duyurdu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi,Türkiye'nin EURO 2024 karşılaşmalarını dev ekranda vatandaşlarla buluşturuyordu. Ülke gündeminde yaşanan olaylar sebebiyle güvenlik önlemleri de üst seviyeye çıkarıldı. Bu kapsamda belediyeler, ülke gündeminde yaşanan olayların daha da büyüyümesi için etkinliklerin iptalini açıkladı. Büyükşehir'in yanı sıra belediyeler de tek tek iptal kararlarını duyurdu. Bu kapsamda Osmangazi, Kestel, Mudanya, Gürsu, İnegöl, Nilüfer, Orhangazi, Keles, Yıldırım, Yenişehir ve Mustafakemalpaşa Belediyelerinde dev ekran kurulmayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 22.00'da oynanacak olan Türkiye-Avusturya maçı için kurulacak dev ekran etkinliğinin iptal edildiğini açıkladı yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Ülkemizde yaşanan istenmeyen son gelişmeler, nedeniyle alınan karar doğrultusunda Bursa'mızın farklı noktalarında planladığımız Türkiye-Avusturya milli maç dev ekran gösterim organizasyonu üzülerek iptal edilmiştir. Anlayışınız ve duyarlılığınız için teşekkür eder, Milli Takımımıza başarılar dileriz. Size inanıyoruz, size güveniyoruz, haydi bizim çocuklar çeyrek finale!

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.07.02 15:18 - Son Güncellenme: 2024.07.02 16:55 - MAHMUT VURAL
A